Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Ukázala prsia v relácii Bez servítky: Nikol navarila erotiku!

Nikol Komorová v relácii Bez servítky ukázala prsia. Zobraziť galériu (6)
Nikol Komorová v relácii Bez servítky ukázala prsia.

BRATISLAVA – Predviedla sa! V dnešnej časti markiazáckej relácie Bez servítky bolo poriadne horúco. Postarala sa o to súťažiaca Nikol Komorová (20), ktorá svoje kuchárske "umenie" okorení poriadnou dávkou erotiky. Počas nakrúcania sa totiž pred televíznymi kamerami promenádovala len v nohavičkách a bez podprsenky!

Nahota jej nie je cudzia! Nikol Komorová sa v relácii Bez servítky predstavila ako fotomodelka aktov. Z toho dôvodu sa počas uplynulého týždňa nevyhla množstvu poznámok na adresu svojich objemných pŕs.  

A hoci sexi brunetka zatiaľ provokovala divákov len hlbokými výstrihmi, v dnešnej časti naplno vytasila zbrane. Počas nakrúcania takzvanej vizitky sa totiž odprezentovala tak, ako najlepšie vedela. Nahotou. „Je to doteraz najodvážnejšia súťažiaca v tejto relácii. Pred kamerou sa ešte nikto nevyzliekol,"  povedal na adresu toho jeden z členov štábu.

Hoci sa Nikol pri tvorbe dokrútok cítila ako ryba vo vode, inak to už vyzeralo pri samotnom kuchtení. Keďže Komorová nikdy nevarila, na pomoc si zavolala svoju najlepšiu kamarátku. Dve mestské slečinky si boli vedomé toho, že im to pred sporákom nejde, a tak vsadili aspoň na zvodnú vizáž.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu