Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Transexuál z Bez servítky: Zarába si sexom na inzerát!

Andrea sa ponúka na internete. Zobraziť galériu (3)
Andrea sa ponúka na internete.

BRATISLAVA - Výhru potrebuje ako soľ! Andrea Horváthová (29), ktorá sa narodila ako Igor, sa opäť ocitla v relácii Bez servítky. Markíza totiž dala šancu tým, čo v starších dieloch neuspeli. Transexuál netají, že má dlhy a nevie si nájsť prácu. Topky.sk zistili, že svoju situáciu rieši predajom sexuálnych služieb na internete!

Znovu bojuje o výhru! Andrea už pri svojej prvej účasti v Bez servítky bola riadne sklamaná tým, že od Markízy nezískala cenu 1000 eur. Peniaze by sa jej totiž naozaj zišli. Sama priznáva, že má na konte dlhy a nemá žiadnu stabilnú prácu. Navyše býva na neslávnom bratislavskom sídlisku zvanom Pentagon, ktoré charakterizujú vykopnuté dvere, hory odpadkov a použité striekačky.

V programe o varení však môže vyhrať len jeden, a tak Andrea rieši svoju situáciu aj inak. Na stránke, kde ľudia poskytujú svoje sexuálne služby a eskort servis, totiž visí aj jej profil. „Som 29-ročná sexi transexuálka - shemale. Neoľutuješ,” láka potenciálnych zákazníkov. Otázne je, či by po prípadnom víťazstve a získaní finančnej prémie tento spôsob zárobku opustila... Ako totiž prezradila, do relácie sa išla zviditeľniť a nie predvádzať kuchárske umenie.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu