Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Nahá Mojsejová, Dara Rolins aj Gunčíková: Rok 2011 nabitý erotikou!

Známe krásky provokovali nahotou. Zobraziť galériu (26)
Známe krásky provokovali nahotou.

BRATISLAVA - Odhalili sa! Známe osobnosti sa počas uplynulého roka vyzliekali jedna radosť. Časť z nich to urobila pre charitu, niektoré zasa kvôli svojej práci, iné sa nechali zvečniť nahé len tak, na pamiatku. Ktorý záber sa vám páči najviac? Zahlasujte v ankete pod článkom.

Nahá Mojsejová, Dara Rolins
Zobraziť galériu (26)
 (Zdroj: Jaroslav Urban pro Tatry mountain resorts, TMR)

Nahá Mojsejová, Dara Rolins
Zobraziť galériu (26)

Agáta Hanychová - modelka

Prvýkrát v plnej kráse! Škandalózna Češka nafotila sériu pikantných fotografií pre pánsky magazín. Šteklivé zábery vznikali v Nízkych Tatrách. Mamička štvormesačného syna predviedla vôbec po prvýkrát úplne odhalené prsia. Jediná chybička krásy je, že k dokonalého tvaru im dopomohol šikovný grafik. 

Gabriela Gunčíková odhalená vo
Zobraziť galériu (26)

Gabriela Gunčíková - speváčka

Začala zostra! Strieborná finalistka druhej série Česko Slovenskej SuperStar stavila vo svojom prvom klipe na nahotu. Pri odvážnych záberoch si plavovláska kryla intímne partie len rukou.

Barbora Richterová so synom
Zobraziť galériu (26)

Barbora Richterová - milenka Borisa Kollára

Sexi mamička! Bývalá plavkyňa nafotila odvážne zábery ešte počas tehotenstva. Neskôr spoločne so synčekom Arturom pózovala aj na fotkách plných luxusu. Pri akte si na nahé prsia tisla Kollárovho potomka.

Weiterová, kalendár, sexi, foto:LSZ
Zobraziť galériu (26)

Nikola Weiterová - fitneska

Potešila fanúšikov! Nikola počas minulého roka žala úspechy v športovej súťaži. So svojimi trofejami sa nechala aj zvečniť. Okrem nich však na šteklivých záberoch ukázala aj svoje dokonalé telo.

Skoncová, nahá, sexi
Zobraziť galériu (26)

Soňa Skoncová - modelka, moderátorka Fashion TV

Vyzliekla sa pre dobrú vec! Soňa sa podobne ako iné slovenské krásky nechala nahovoriť na fotenie šteklivých záberov. Kalendár má podporiť ženy, ktoré bojujú s rakovinou prsníka. Snímkou, na ktorej pózuje len v Evinom rúchu, sa pochválila aj svojim priateľom na sociálnej sieti.

Barbara Bátorová
Zobraziť galériu (26)
 (Zdroj: tip od čitateľa)

Barbara Bátorová - milenka Borisa Kollára

Predviedla silikónové poprsie veľkosti XXL! Odvážne fotografie Kollárovej dvadsiatky sú vystavené na internetovej stránke, ktorá ponúka dievčatá ako luxusné spoločníčky. Pri pohľade na mladú brunetku je hneď jasné, čo slovenský záletník preferuje.

Dara Rolins reklamný spot.
Zobraziť galériu (26)

Dara Rolins - speváčka

Poriadne pritvrdila! Reklama na speváčkin najnovší album dýchala sexom a erotikou. Na titulnej fotke albumu pózuje blondínka nahá a kryje sa len uterákom. V podstate celý obal cédečka Stereo je plný odhalených záberov.

Nahá Mojsejová, Dara Rolins
Zobraziť galériu (26)

Andrea Verešová - modelka

Išla s kožou na trh! Dvojnásobná mamička sa môže pochváliť ukážkovou figúrou. Potvrdila to aj počas fotenia kalendára na rok 2012. Podľa modelkiných slov je v erotickomu duchu ladený len jeden záber. Na ňom Verešová pózuje pri harfe. Previazaná je len čiernou stuhou ako luxusný darček. Keďže ju fotograf snímal zozadu, ukázala do objektívu zadoček.

Farmárka Dana ukázala holý
Zobraziť galériu (26)

Farmárka Dana - účastníčka reality šou Farmár hľadá ženu 2

V prvej časti ukázala všetko! Dana začala svoj "lov" na farmára Štefana vskutku netradične. Podgurážená alkoholom si totiž priamo pred televíznymi kamerami stiahla nohavice a všetkým ukázala svoj zadok. Podobnými zábavnými excesmi nešetrila ani v ostatných častiach zoznamky.

Petra Palevičová nahá vo
Zobraziť galériu (26)

Petra Palevičová - advokátka zo Súdnej siene

Temperamentná a zmyselná! Jojkárka počas uplynulého roka absolvovala fotenie v komnatách renesančného zámku. Zábery zachytávajú Petru vo vani plnej vody. Prsia jej kryje len pena z kúpeľa a lupienky ruží. Pri pohľade na ňu by len málokto uveril, že je to tá prísna advokátka zo Súdnej siene.

Cinkota, nahý, sitkom Zita
Zobraziť galériu (26)

Dušan Cinkota - herec

Nahý pred kamerou! Dušan Cinkota počas uplynulého roka účinkoval v markizáckom sitkome Zita na krku. Už hneď v prvej časti začal pekne zostra. Divákom sa totiž predviedol tak, ako ho Pán Boh stvoril. Intímne partie si kryl dopravnými značkami.

Nahá Mojsejová, Dara Rolins
Zobraziť galériu (26)

Kristína Svarinská - herečka

Najerotickejšie zábery života! Na plátna kín sa počas uplynulého roka dostal aj film Lóve. V ňom účinkuje mladá Kristína Svarinská, ktorá sa vôbec po prvý raz vyzliekla pred kamerou.

Viki Ráková v divadelnom
Zobraziť galériu (26)

Viki Ráková - herečka

Erotika v divadle! Po tom, čo Viki skončila v jojkárskom Paneláku, vrátila sa na dosky, ktoré znamenajú svet. Súčasťou jedného predstavenia bol aj plagát, na ktorom brunetka pózovala s nahým chrbátikom.

Katarína Hasprová.
Zobraziť galériu (26)

Katarína Hasprová - herečka

Aj s pribúdajúcimi rokmi sa má čím pochváliť! Katarína sa na filmovom plátne vyzliekla už v minulosti. V júli 2011 si to po viac ako pätnástich rokoch zopakovala. Ako vidno, ukázala sa v plnej paráde. Hoci tmavovláska vo filme Czech Made Man stvárnila vedľajšiu úlohu, určite nezostala bez povšimnutia.

Mihalickova, aky
Zobraziť galériu (26)

Soňa Mihaličková - bývalá playmate


Vyzliekli sme ju donaha! Brunetka nafotila sériu pikantných fotografií pre náš portál ešte počas leta. Pohľad na jej nahé telo vás však určite rozpáli aj teraz v zime.

Nahá Mojsejová, Dara Rolins
Zobraziť galériu (26)

Nora Mojsejová - podnikateľka

Toto nikto nečakal! Keď sa na titulnej stránke českého týždenníka Reflex objavila kresba nahej Nory Mojsejovej, zostal takmer každý v šoku. Vrátane samotnej podnikateľky. Tá síce časopisu poskytla rozhovor, no netušila, ako bude ladený portrét.

Nikolo Komorová v Bez
Zobraziť galériu (26)

Nikol Komorová - súťažiaca v relácii Bez servítky

Navarila im erotiku! V jednom vydaní markizáckej šou sa o výhru uchádzala aj začínajúca fotomodelka. Tá svojim súperom síce kuchárskym umením príliš neulahodila, zato však divákov potešila nahým telom.

Nahá Mojsejová, Dara Rolins
Zobraziť galériu (26)

Ivana Šišková - redaktorka televízie Joj

Schudnuté telo predviedla v plnej paráde! Jojkárka sa po rozvode rozhodla nafotiť sériu šteklivých aktov. Tie vznikli pre potešenie a na pamiatku. Ako samotná brunetka poznamenala, budú pre ňu aj tou najlepšou motiváciou, aby si udržala štíhlu figúru.

Nahá Mojsejová, Dara Rolins
Zobraziť galériu (26)

Farmárka Veronika - účastníčka reality šou Farmár hľadá ženu 2

Bojovala ako dračica! Vo farmárskej šou nebola núdza o prekvapivé momenty. O jeden sa postarala aj súťažiaca Veronika, ktorá priamo pred televíznymi kamerami a svojimi súperkami vyvalila prsia na farmára Mareka.

Farma, orgie, odhalené prsia,
Zobraziť galériu (26)

Andrea Járová - playmate, víťazka šou Farma

Orgie na statku! Andrea Járová svoje prsia ukázala už viackrát. Predviedla ich aj v markizáckej šou Farma. Stalo sa tak v deň, keď spoločne so svojimi súpermi oddychovali od práce a naplno si užívali zábavu a alkohol.

Silvia Kucherenko nafotila sexi
Zobraziť galériu (26)
 (Zdroj: fashion tv)

Silvia Kucherenko - modelka

Ukázala prsia aj extra štíhlu líniu! Silvia Kucherenko má tiež svoj vlastný kalendár. Vznikal v Paríži pod taktovkou prestížneho fotografa. Modelka na ňom pózovala odetá v spodnej bielizni, ale aj v čipkovanej blúzke, spod ktorej jej trčali bradavky.

Lucia Senášiová, nahá,
Zobraziť galériu (26)

Lucia Senášiová - modelka

Ako Eva v raji! Miss Universe SR z roku 2007 vie, ako predviesť svoje krivky. Na sociálnej sieti si nedávno zverejnila fotografiu, na ktorej si nahé prsia kryje len lístím.

Dae men, nahí, delfíny,
Zobraziť galériu (26)

Dae Men - akrobati zo šou Česko Slovensko má talent

Ukázali holé zadky! Aj Petr Horníček a Zdeněk Moravec sa vyzliekli kvôli charite. Spoločne s delfínmi totiž pózovali do kalendára pre hendikepované deti. Zábery vznikali vo vode a akrobati boli úplne nahí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu