Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prsnatá Nikola v Markíze: Najskôr varila erotiku, teraz to bude drsné!

Fotomodelka aktov Nikola Komorová to má namierené do marizáckej šou Farma. Zobraziť galériu (4)
Fotomodelka aktov Nikola Komorová to má namierené do marizáckej šou Farma.

BRATISLAVA – V šľapajách predchodkyne Andrey Járovej! Druhá séria markizáckej šou Farma sa už čoskoro objaví na televíznych obrazovkách. Podľa našich informácií postúpila medzi desiatku súťažiacich aj fotomodelka Nikola Komorová (20). Prsnatá tmavovláska nie je divákom Markízy neznáma. Odhalenými prednosťami sa už stihla popýšiť v relácii Bez servítky.

Z víťazstva vo farmárskej šou sa počas minulého roka radovala playmate Andrea Járová. Keď sa blonďavá kráska z Bratislavy ocitla v súťaži, málokto veril, že sa jej podarí prekonať svojich súperov. No opak sa stal pravdou a všetkým neprajníkom vytrela zrak. Jej úspechom sa zrejme inšpirovala aj ďalšia silikónová sexica. 

Zistili sme totiž, že v druhej sérii Farmy bude bojovať o výhru aj Nikola Komorová. Tá sa do povedomia divákov dostala vďaka účinkovaniu v programe Bez servítky. Hoci tmavovláska svojimi kuchárskymi schopnosťami nikoho neohúrila, o rozruch sa zaručene postarala. V jej podaní išlo totiž o najerotickejšiu časť relácie vôbec.

Nikola tak potvrdila, že jej odvaha rozhodne nechýba. Či jej však bujné prednosti a dokonalá figúra pomôžu uspieť v silnej konkurencii nových farmárov, je otázne. Isté však je, že na statku, kde to podľa slov tvorcov bude drsné, sa bude musieť obracať.

Zaujímalo nás, ako Nikoline ambície vníma minuloročná víťazka. Osobne ju nepoznám, neviem, aká v skutočnosti je. Podľa toho, ako sa prezentuje, hanblivá nebude. Je mladá pekná, budem jej držať palce," povedala nám k tomu Járová. Ako šance tejto sexi tmavovlásky hodnotíte vy?

Tip: Pozrite si TV program Markízy. Časy vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu