Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Zvrhlá zábava na Markíze: Len pre silné žalúdky!

Toto predvádzal Peter v relácii o varení. Zobraziť galériu (9)
Toto predvádzal Peter v relácii o varení.

BRATISLAVA - Nechutné! Toto Markíza zrejme od svojich súťažiacich nečakala. V piatkovej epizóde sa totiž zábava pred finálovým hodnotením totálne zvrhne. Peter Masár v prezlečení za nebohú Zoru Kolínsku nezvládne stret s príliš veľkým množstvom alkoholu. Zvyšku osadenstva pod vplyvom ukáže, čo skrýva pod sukňou a otrčí im aj zadok navlečený len do tango nohavičiek!

Nakrúcanie, ktoré sa dá označiť za hnus! Pri príprave tohtotýždňových epizód Bez servítky sa štáb stretol napríklad s transexuálkou Andreou, travesty umelcom Ivanom či s Petrom Masárom, ktorý sa prezlieka za známe speváčky. Práve posledný menovaný kontroverznosť tejto zostavy potvrdí svojou piatkovou exhibíciou.

Peter varil už v stredu a vtedy rožky nevystrkoval. Ako bonus však vystúpi v poslednej epizóde v prevleku za speváčku a herečku Zoru Kolínsku. Vo finálový deň spadnú jeho zábrany a naplno sa oddá svojej záľube v alkohole. A práve ten má potom podiel na poriadne nechutnom divadle.

Peter si totiž začne nedvihovať sukňu, pod ktorou má dámske tango nohavičky. A je jasné, že tie nedokážu udržať pánske orgány na mieste. Spolusúťažiacim sa tak naskytne dosť intímny a nepríjemný pohľad. Aby toho však nebolo málo, imitátor sa predkloní a otrčí im zadok.

Podľa našich informácií televízia riskovať nebude a zábery na jeho intímne partie nezverejní. No už samotná zábava, kedy sa chlap prezlečie za ženu a tancuje pred ostatnými, je dosť na hrane vo vysielacom čase o 18-tej. „Určite to bude označené ako nevhodné minimálne do 15 rokov,” tvrdí náš zdroj. Čo všetko Markíza na obrazovky z tohto vystúpenia pustí, uvidíte už v piatok.


Tip: Pozrite si Bez servítky na Markíze. Čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu