Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Z exmarkizáčky mamička: Dlhé hodiny bolesti a obáv!

Z Dominiky a Miloša sú už šťastní rodičia malého dievčatka. Zobraziť galériu (6)
Z Dominiky a Miloša sú už šťastní rodičia malého dievčatka.

BRATISLAVA - Už sú traja! Bývalá markizácka rosnička Dominika Kvasnicová (27) momentálne prežíva chvíle plné šťastia. Včera v noci sa totiž po prvýkrát stala mamičkou. Svojmu manželovi Milošovi porodila dcérku, ktorej dali meno Sofia. Šťastná blondínka nám v súvislosti s touto radostnou novinkou prezradila, že pôrod nebol vôbec ľahký.

Na konci so silami, ale s úsmevom na tvári! Bývalá rosnička, ktorú si diváci Markízy pamätajú ešte s dievčenským menom Dominika Gidová, na včerajší deň len tak ľahko nezabudne. Porodila totiž svoje prvé dieťatko. Ako nám samotná blondínka prezradila, bábätku sa v jej brušku akosi páčilo, a tak jeho príchod na svet museli lekári vyvolať.

Dominika prišla do pôrodnice včera okolo obeda. Na najkrajší moment vo svojom živote čakala dlhý osem hodín. Obavy a bolesť spojenú so zákrokom však napokon vystriedala okolo desiatej hodiny v noci veľká radosť. „Krásne očká, malý noštek, roztomilá papuľka, tak sa nám dnes narodila naša malá bambuľka. Volám sa Sofinka Kvasnicová, narodila som sa o 22.15 hodine. Vážim 3 150 g, meriam 49 cm. Maminku som síce potrápila 8 hodín, ale obe sme zdravé ako rybičky," napísala nám v sms správe šťastná blondínka. 

Dominika Kvasnicová pôsobila v Záhorskej Bystrici zhruba dva a pol roka. V októbri 2011 sa z televíznych obrazoviek vytratila a venovala sa najmä svojmu súkromiu. Vydala sa a teraz sa už aj raduje z prvého dieťatka.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu