Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Návrat exmarkizáčky do Záhorskej Bystrice: A hneď je z toho kauza!

Dominika Gidová sa vrátila na markizácke obrazovky. Zobraziť galériu (7)
Dominika Gidová sa vrátila na markizácke obrazovky.

BRATISLAVA - Opäť pred kamerami! Dominika Gidová (27) na jeseň roku 2011 skončila na poste markizáckej rosničky. Po viac ako dvoch rokoch však opäť nadviazala s televíziou spoluprácu. No tentoraz nie ako moderátorka, ale ako herečka. Blondínku totiž angažovali do seriálu Chlapi neplačú, kde sa postará o dejovú kauzu. Stvárňuje totiž vydatú ženu, ktorá napriek záväzkom prežije románik s jedným z pilčíkov.

Návrat do televízneho prostredia! Dominika Gidová už viac ako dva roky nepôsobí v Markíze. Bývalá rosnička sa za ten čas stihla vydať a zmeniť priezvisko na Kvasnicová. Okrem toho porodila aj dcérku, ktorá nedávno oslávila prvý rok

Mamička malej Sofie sa však v týchto dňoch opäť vracia na obrazovky. Televízia totiž po dlhej dobe znovu angažovala svoju exrosničku. Tentokrát ale ako herečku do seriálu Chlapi neplačú, kde ste ju mohli vidieť už včera. Keďže blondínka umelecký obor vyštudovala, nakrúcanie ju nijako nemohlo zaskočiť a svoju rolu zvládla bez problémov. Hercov sa snažíme do seriálov obsadzovať tak, aby sa aj typovo hodili k danému charakteru postavy,” sprostredkovala nám vyjadrenie tvorcov PR manažérka Ľudmila Raceková. 

Dominika si zahrala vydatú ženu, pre ktorú ale tento záväzok nie je žiadnou prekážkou vo flirtovaní. Hoci pilčík v podaní Pavla Plevčíka pôsobí spočiatku neprístupne, nakoniec zrejme kráskinmu šarmu podľahne, z čoho bude ihneď kauza. Podľa našich informácií sa Gidová objaví vo viacerých častiach markizáckeho projektu. „Nakrúcalo sa mi dobre, prvýkrát po materskej som niečo takéto robila, bolo to príjemné,” povedala nám samotná blondínka, ktorá má rovnako rada moderovanie aj herectvo. 

VIDEO: Dominika Gidová v seriáli Chlapi neplačú.

Gidová v Chlapi neplačú

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu