Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Herci z Ordinácie: Takto vyzerali pred 25 rokmi!

Martin Zatovič (vľavo) a Emanuel Hason spolu hrali v seriáli pred 25 rokmi. Zobraziť galériu (6)
Martin Zatovič (vľavo) a Emanuel Hason spolu hrali v seriáli pred 25 rokmi.

BRATISLAVA - Zaujímavé! V dnešnej časti Ordinácie v ružovej záhrade sa v epizódnej úlohe objaví Martin Zatovič (39). Keďže v markizáckom seriáli účinkuje už istú dobu aj Emanuel Hason (40), pôjde o netradičné stretnutie týchto dvoch hercov, ktorí roky nestáli spoločne pred kamerou. Pamätníkom zrejme budú ich mená známe, obaja sa totiž ešte ako deti objavovali v seriáli Safari. Pozrite sa, ako sa za tých 25 rokov zmenili.

Emanuel Hason a Martin Zatovič sú mená známe najmä z dabingu. Obaja však už v detskom veku pôsobili ako herci. Spolu účinkovali v detskom seriáli z prostredia zoologickej záhrady s názvom Safari. Ten sa vysielal pred 25 rokmi!

Oboch opäť spojila Ordinácia v ružovej záhrade. Hason sa v nej objavuje už dlhšie, stvárňuje rozvodového právnika bývalej sestričky Michaely Kalmanovej (Karin Haydu). S nemocničným prostredím je spojený aj cez chorobu svojej manželky.

Martin Zatovič sa dnes objaví v seriáli v rámci manželského páru, ktorý sa rozhoduje pre adopciu bábätka. A hoci sa naposledy postavil s Emanuelom Hasonom pred kamery už pekne dávno, stále sú dobrými priateľmi.  „Poznáme sa už od našich siedmich rokov - teda dokopy 33. Ešte predtým, než sa vôbec Safari nakrúcalo. V súčasnosti sa stretávame najmä v dabingu. No aj v súkromí - nedávno mi pomáhal so sťahovaním,“ prezradil nám Zatovič. Fotografie hereckých kolegov nájdete v našej galérii. Spoznali by ste ich?

VIDEO: Takto vyzeral detský seriál Safari, ktorý bol pred štvrťstoročím veľmi populárny.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu