Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Marošová podrazila Markízu: Vieme, koľko zhrabla a potom... Zdrhla!

Marošová podrazila Markízu. Zhrabla balík peňazí a zdrhla! Zobraziť galériu (9)
Marošová podrazila Markízu. Zhrabla balík peňazí a zdrhla!

BRATISLAVA – Za dobrotu na žobrotu! Tak sa musia cítiť tvorcovia Ordinácie v ružovej záhrade, ktorí napriek kritike zo všetkých strán dali kontroverznej herečke Zuzane Marošovej (30) možnosť vrátiť sa po dlhej prestávke späť na televízne obrazovky. Blondínka nakrútila pár častí rodinného seriálu, zhrabla od Markízy peknú sumu peňazí a zdrhla za milencom Karolom Mellom (40), ktorý je obžalovaný z dvojnásobnej vraždy.

Zuzana Marošová si po viac ako šiestich rokoch opäť vyskúšala povolanie herečky. Po nútenej pauze, kedy sa zdržovala mimo Slovenska kvôli partnerovi obžalovanému z dvojnásobnej vraždy, sa objaví v populárnom seriáli Ordinácia v ružovej záhrade. Ten na televíznych obrazovkách beží po prázdninovej odmlke v plnom prúde. Mellova milenka v ňom dostala úlohu sestričky Ľudmily z urgentného príjmu.

Na pľaci však dlho nepobudla. Zuzana nakrútila iba 9 častí a v momente, ako sa údajný mafián vďaka pochybeniu súdov dostal na slobodu, zbalila kufre a odišla za ním aj so synom. Rýchlosťou blesku sa pritom vykašľala na všetky pracovné povinnosti.

Na Slovensku ju neudržal ani finančný príjem, ktorý by herečke v jej postavení mohli závidieť aj ostatní kolegovia. Topky.sk totiž zistili, že blondínka zinkasovala za účinkovanie v Ordinácii slušný honorár. „Za jeden deň nakrúcania dostala 350 eur. Účinkovala v 9 častiach, čo je približne 18 dní. Zarobila teda okolo 6 300 eur,“ dozvedeli sme sa od zdroja zo zákulisia seriálu.

Za necelý mesiac práce teda zhrabla Marošová poriadny balík peňazí. Tieto informácie sme si chceli overiť aj u hovorkyne televízie Markíza Oľgy Dúbravskej. „K honorárom sa nevyjadrujeme,“ znelo stanovisko zo Záhorskej Bystrice.

Zuzanino extrémne krátke účinkovanie v seriáli tak Markízu prišlo na nemalú sumu, za čo sa im herečka odplatila nečakaným podrazom - útekom. Tým však komplikácie pre tvorcov neskončili. Museli improvizovať v tom, ako jej postavu plynulým spôsobom opäť vyškrtnú z deja. Podľa našich informácií nakoniec vymysleli, že sestrička Ľudmila odíde z urgentného príjmu z rodinných dôvodov. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa ešte niekedy vôbec Marošová na Slovensku objaví a či bude mať ešte odvahu postaviť sa pred kamery. Otázne tiež je, či vôbec dostane od niekoho šancu... 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu