Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Premiéra kontroverznej Marošovej v Ordinácii: Ziapala a rozkazovala!

Zuzana Marošová svojím správaním viacerých vystrašila. Kričala a rozdávala príkazy na všetky strany. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Marošová svojím správaním viacerých vystrašila. Kričala a rozdávala príkazy na všetky strany.

BRATISLAVA – Žiadne krehké žieňa! V dnešnej časti markizáckej Ordinácie v ružovej záhrade bude mať premiéru kontroverzná herečka Zuzana Marošová (30). Tá sa hneď v úvodnom diele postará o poriadny rozruch. Zistili sme, že počas nakrúcania naháňala milenka obžalovaného Karola Mella (40) strach.

Začala zostra! Ako sme vás už topkách informovali, Zuzana Marošová nakrútila deväť častí do markizáckej Ordinácie v ružovej záhrade. Dostala v nej úlohu sestričky z urgentného príjmu Ľudmily Vargovej. Hoci seriál začal už krátko po skončení letných prázdnin, jej postava dostane priestor až dnes. 

Hneď v prvom diele na seba herečka strhne značné množstvo pozornosti. A to kvôli poriadnemu kriku. Zistili sme, že sa pustí do dvoch podgurážených chlapov, ktorí riešili vzájomný konflikt priamo v nemocničnom prostredí. „Z toho, ako sa vžila do svojej úlohy, zostali šokovaní aj jej hereckí kolegovia. Zaskočil ich toľký krik,dozvedeli sme sa zo zákulisia seriálu.

Mimo kamier sa však Marošová správala voči svojmu okoliu priateľsky. Napríklad jej seriálový kolega Martin Mňahončák si spoluprácu s ňou pochvaľoval. „Rozumeli sme si. Všetko bolo úplne v poriadku,“ povedal nám v čase nakrúcania na margo vzájomných vzťahov herec, ktorý stvárňuje lekára na urgentnom príjme. 

O tom, že je Marošová razantná a nekompromisná žena, sa budú môcť televízni diváci presvedčiť už dnes večer. Či však tvorcovia seriálu dostali za tak krátky čas príležitosť ukázať ju aj v lepšom svetle, uvidíme až v ďalších častiach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu