Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kollár v markizáckej Ordinácii: Uťahujú si z neho!

Na obrazovkách dostane priestor postava, ktorá nápadne pripomína Borisa Kollára. Zraneného boháča stvárnil herec Andrej Anderko. Zobraziť galériu (7)
Na obrazovkách dostane priestor postava, ktorá nápadne pripomína Borisa Kollára. Zraneného boháča stvárnil herec Andrej Anderko.

BRATISLAVA – Vtipkujú na jeho účet? Zdá sa, že život najznámejšieho záletníka na Slovensku je zaujímavý aj pre tvorcov televíznych seriálov. Už dnes sa v Ordinácii v ružovej záhrade objaví postava, ktorá má s podnikateľom Borisom Kollárom (46) až nápadne veľa spoločného. Ide o zámer alebo len dielo náhody?

V dnešnej časti Ordinácie v ružovej záhrade bude vedenie nemocnice zháňať finančné prostriedky na Hniezdo záchrany. Peniaze sa nakoniec podarí získať vďaka nápadu sestričky Very, ktorú stvárňuje Ivica Sláviková. Tajomníčke Lucii Vaškovej (Zuzane Kanócz) totiž pripomenie, že je u nich hospitalizovaný istý solventný pacient: „V nemocnici leží so zlomenou nohou pracháč Ivan Tehlár. Má štyri deti, každé s inou babenkou.“

Tento opis sa až náramne podobá na známeho podnikateľa Borisa Kollára. Ten splodil šesť detí so šiestimi rôznymi milenkami, v auguste bol hospitalizovaný kvôli zlomenej nohe,  má tučné bankové konto, venuje sa charite a jeho priezvisko sa končí na "lár" - podobne ako seriálovému Tehlárovi. Podobnosť je teda viac než okatá. 

Podľa našich informácií to urobili tvorcovia Ordinácie zámerne. Keď sme sa na túto nápadnú zhodu okolností spýtali v Markíze, reagovali diplomaticky. „Je to vymyslená dramatická postava. Všetky podobnosti sú čisto náhodné,“ povedal PR manažér televízie Gabriel Bocko. Otázkou však zostáva, či nie je tých náhod akosi priveľa...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu