Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Nahá Palevičová opäť provokuje: Zo Súdnej siene do vane!

Petra Palevičová si fotenie erotických snímkov užila. Zobraziť galériu (11)
Petra Palevičová si fotenie erotických snímkov užila.

LIPTOVSKÝ HRÁDOK – Dračicu v sebe nezaprie! Herečka Petra Palevičová (35) síce v jojkárskej relácii Súdna sieň vystupuje chladno a odmerane, v súkromí však disponuje veľkou dávkou temperamentu a zmyselnosti. Najnovšie to potvrdzujú aj dráždivé zábery, na ktorých červenovláska pózuje nahá.

Petru Palevičovú poznajú televízni diváci najmä ako prísnu advokátku z jojkárskej Súdnej siene. Mimo televíznych kamier sa však herečka dokáže poriadne rozohniť. Veľkú dávku vášne a odvahy si do nej vyžadovalo aj nedávne fotenie v komnatách renesančného zámku v Liptovskom Hrádku.

Vzniknuté zábery zachytávajú Petru vo vani plnej vody. Prsia jej kryje len pena z kúpeľa a lupienky ruží. Na iných fotkách si zase slastne vychutnáva víno. „Fotenie bolo výborné. Herečka musí byť pripravená na takéto veci. Vo filme a divadle sa často stretneme s rolou, pri ktorej sa musíme aj vyzliecť. Patrí to k našej práci,“ povedala na adresu toho Palevičová.

Herečka nám tiež prezradila, ako bojuje s prípadnou nervozitou. „Pri fotení alebo predvádzaní šiat si vždy predstavím, že je to nejaká úloha. Teraz som to brala tak, že som grófka Magdaléna Zai, ktorá v kaštieli kedysi žila,“ vysvetlila Petra.

Herečka na pikantných záberoch pôsobí ako taká koketa. „Musím si hlavne sadnúť s fotografom a porozumieť si. Tentokrát to vyšlo. Objektív vnímam ako partnera, ktorého chcem zviesť,“ prezradila na záver tajomstvo svojej zmyselnosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu