Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kollár mal vraj nehodu: Rozbil luxusné auto?!

Boris Kollár obzerá luxusné auto. Na fotografii je v reflexnej veste zrejme jeho brat Ľudovít. Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár obzerá luxusné auto. Na fotografii je v reflexnej veste zrejme jeho brat Ľudovít.

BRATISLAVA – Podľa medializovaných informácií sa stal podnikateľ Boris Kollár (45) v noci z nedele na pondelok účastníkom dopravnej nehody. Na križovatke mu vraj nedala vodička (39) prednosť a on do nej vrazil. Topkám však podnikateľ povedal, že kolíziu nemal on, ale jeho nevlastný brat Ľudovít Goga.

Ako informuje portál noviny.sk, milionár Boris Kollár mal v noci kolíziu. Na svojom luxusnom Porsche vraj ťukol do druhého auta. Podľa medializovaných informácií mu vodička nedala prednosť v jazde na jednej z bratislavských križovatiek.

Nikto z účastníkov nehody sa našťastie nezranil. Privolaní policajti nezistili prítomnosť alkoholu v krvi u nikoho z aktérov kolízie. Škoda na vozidlách sa odhaduje na 14-tisíc eur. V súvislosti s nehodou sme sa spojili s Borisom Kollárom. Ten povedal, že aktérom kolízie nebol on, ale jeho brat Ľudovít Goga.

„So mnou to nemá nič spoločné. Zavolal mi a bol som ho potom vyzdvihnúť,“ vysvetlil topkám Kollár dôvod, prečo je na záberoch z nehody aj on. Ako vidno, pri poškodenom Porche stojí hneď vedľa neho muž v reflexnej veste. S najväčšou pravdepodobnosťou to je práve podnikateľov brat.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu