Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Kollár v nemocnici: Dokaličil sa na jachte!

Boris Kollár má zlomenú nohu. Podobné zranenie mal aj pred rokom. Vtedy nemohol šoférovať, všade ho vozili známi. Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár má zlomenú nohu. Podobné zranenie mal aj pred rokom. Vtedy nemohol šoférovať, všade ho vozili známi.

BRATISLAVA – Ubolený! Podnikateľ Boris Kollár (46) si v uplynulých dňoch vychutnával oddych a slnečné počasie na svojej jachte v Chorvátsku. Hoci si tento pobyt poriadne užil, predsa len na neho nebude spomínať v najlepšom. Ako sme totiž zistili, skazilo mu ho vážne poranenie nohy! Vo štvrtok skončil v jednej z bratislavských nemocníc.

Najznámejší záletník Boris Kollár sa len vo štvrtok vrátil z dovolenky, ktorú strávil v Chorvátsku. Tam počas uplynulého týždňa oslavoval narodeniny spolu s europoslankyňou Monikou Flašíkovou-Beňovou, jej manželom Fedorom a s ďalšími blízkymi. Koniec výletu pri Jadranskom mori mal však pre niekoľkonásobného otca trpkú príchuť. 

Zistili sme, že Borisov pobyt na jachte nedopadol najlepšie. Z dovolenky sa totiž vrátil so zlomenou nohou. Tú si dal hneď po príchode na Slovenskou ošetriť v jednej z bratislavských nemocníc. Keď sme sa s ním snažili skontaktovať, nezdvíhal telefón. Reagoval až na sms, v ktorej sme mu okrem iného zaželali skoré uzdravenie s tým, že sa snáď zo zranenia zotaví čo najskôr. „Dúfam aj ja,“ reagoval stručne. 

Podobné zdravotné problémy trápili Borisa Kollára aj v lete minulého roka. Po nepríjemnom páde z koňa sa dával dokopy dlhšiu dobu. Ako nám vtedy prezradil, keby na sebe nemal špeciálny odev, skočil by oveľa horšie. Pri chôdzi mu vtedy napomáhala ortéza a barly.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu