Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Kleopatra z Turca: Som ikona Slovenska, zaplaťte mi!

Svojrázna Martina sa zviditeľnila vďaka šou Farmár hľadá ženu. Zobraziť galériu (5)
Svojrázna Martina sa zviditeľnila vďaka šou Farmár hľadá ženu.

MARTN – Podnikavé dievča! Svojrázna Martina (29), známa aj ako Kleopatra z Turca, sa s ničím nekašle. Po uliciach mesta Martin sa totiž v týchto dňoch klebetí, že zatúžila po finančnej odmene za reprezentáciu a medializáciu svojho rodiska. Keďže sa účastníčka jojkárskej šou Farmár hľadá ženu v podobnom duchu vyjadrila už aj v minulosti, zaujímalo nás, či sa ocenenia od primátora dočkala!

Snaží sa zo všetkého vytĺcť maximum! Popularita Kleopatry z Turca už pomaly zhasína. Zrejme aj preto sa Martina usiluje obracať na všetky strany. Dozvedeli sme sa, že peniaze si dokonca vraj pýtala aj od primátora mesta Martin – Andreja Hrnčiara.

Podľa našich informácií chcela od neho Kleopatra odmenu za to, že robí mestu reklamu. „To bude nejaká somarina. Keby pán primátor chcel, tak sám za mnou príde,“ odpovedala prudko Martina, keď sme ju oslovili. Primátor turčianskeho mesta tiež reagoval svojsky. „Moja kancelária je otvorená pre všetkých slušných a normálnych ľudí. Čiže ona by sa sem asi nedostala,“ povedal s pobavením v hlase primátor. 

Hrnčiar však netajil, že o podobných vyjadreniach farmárky Martiny už počul. „Musel som sa nad tým pousmiať. Ale bol to taký smiech cez slzy. Nemyslím si, že práve ona vhodne reprezentuje naše mesto. Odporúčal by som jej navštíviť nejaké zdravotnícke zariadenie, kde by jej pomohli odborníci,“ dodal trochu posmešne.  

Nebolo by to však po prvýkrát, čo by svojrázna Kleopatra chcela peniaze za to, čo si netrúfnu speňažiť iné - známejšie osobnosti slovenského šoubiznisu. Aj nám sa už totiž stalo, že za vyjadrenia k relácii Chutíš mi chcela financie. Nuž, Martina zrejme žije v presvedčení, že je hviezdou, ktorá si to môže dovoliť...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu