Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Kleopatra z Turca hviezdou: Aha, ako vyvalila prsia!

Martinka si na nakrúcanie obliekla top s odvážnym výstrihom. Zobraziť galériu (9)
Martinka si na nakrúcanie obliekla top s odvážnym výstrihom.

MARTIN - Vytasila ženské zbrane! Kleopatra z Turca (29), ktorá sa zviditeľnila vďaka jojkárskej šou Farmár hľadá ženu, je opäť stredobodom pozornosti. Kapela Horská Chata totiž svojráznej Martinčanke ponúkla úlohu v ich najnovšom videoklipe. Martina pri tej príležitosti vytiahla zo svojho šatníka dosť odvážny kúsok, ktorý jej len tak-tak udržal prsia!

Znovu pred kamerami! Hoci sa zdalo, že Martina – Kleopatra z Turca časom zapadne prachom, nestalo sa tak. V súčasnosti dostala aj ďalšiu príležitosť zažiariť. Objaví sa totiž v klipe skupiny Horská Chata, ktorá kedysi spolupracovala aj s misskou Ivicou Slávikovou.

S nápadom angažovať hviezdu z Turca prišiel manažér kapely. Dej klipu sa odohráva v istom rockovom podniku v Martine. „Ja som tam akože prišla a začala som im nadávať, že čo to tam robia. Potom sme sa spoločne zabávali a tancovali,“ priblížila nám svoju úlohu Martina.

Tá si na nakrúcanie obliekla trblietavý top, ktorý jej odhaľoval prsia. Zrejme aj vďaka tomu vytŕčala z väčšieho davu ľudí. Ako nám trojnásobná mamička prezradila, odvážny model dostala od svojej kamarátky. Na otázku, ako sa v ňom cítila, reagovala slovami: „Dobre. Ja sa všade cítim dobre, keď sú tam dobrí ľudia.“

Niekdajšia „farmárka“ prišla na pľac v doprovode svojej dcéry. Spoluprácu s chlapcami z kapely si veľmi pochvaľovala. „Bolo to parádne. Nemôžem sa na nič sťažovať. Sú to veľkí fešáci,“ poznamenala so smiechom. Aj napriek tomu ju však hudobná tvorba Horskej Chaty príliš nezaujala. „Nie som až taká stará, no mne sa páčia skôr ľudovky,“ dodala.

Hoci si Kleopatra v slovenskom farmárovi partnera nenašla, najnovšie sa rozhodla skúsiť šťastie v susedných Čechách. Tam sa s ňou prihlásila aj jej mama Anna. Nuž, keď českí hospodári zbadajú spomínaný videoklip, možno sa niektorý z nich ulakomí...   

VIDEOklip k piesni Niekedy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu