Štvrtok30. máj 2024, meniny má Ferdinand, zajtra Petrana, Petronela, Nela

Farmári, pozor: Toto je nová Martinka!

Kleopatra z Turca má nástupkyňu Martinu Málekovú (vpravo). Zobraziť galériu (6)
Kleopatra z Turca má nástupkyňu Martinu Málekovú (vpravo).

BRATISLAVA - Má nástupkyňu! Z prvej série šou Farmár hľadá ženu nepochybne každému utkvela v pamäti Martina Zuzaniaková (28) z Martina. A zdá sa, že svojráznu Kleopatru z Turca má v pokračovaní kto nahradiť! O priazeň farmára Janka totiž bude súťažiť jej menovkyňa Martina Máleková (35), ktorá tiež prekvapí svojím módnym vkusom.

Svojrázne postavičky! Budúci pondelok televízia Joj spustí druhú sériu šou Farmár hľadá ženu. A zdá sa, že nezabudnuteľná Martinka z Turca tu bude mať svoju nasledovníčku. Minimálne v oblasti módy a periel vypustených z úst.

Do súťaže sa totiž prihlásila jej menovkyňa Martina Máleková. Tá podobne ako jej predchodkyňa hneď na úvod všetkých zarazí svojím oblečením. Aj keď Zuzaniakovej šaty s hlbokým výstrihom a bielymi silonovými ponožkami zostanú asi neprekonané.

Zvolenčanka sa za statkármi vybrala v legínach a obtiahnutom tričku. Síce nejde o obrovský módny prešľap, jej postave však takýto outfit vôbec nelichotí. Máleková má totiž poriadne kyprú figúru a podľa našich informácií váži toľko, čo jej zvyšné súperky dokopy.

A vyzerá to tak, že rovnako ako pri Kleopatre z Turca, aj pri novej blondínke sa dočkáme aj pozoruhodných názorov a periel. Pri predstavovaní sa totiž snažila zaujať zaujímavou vetou. „Som žena do voza aj do koča, aj pod koč,” prezradila o sebe.

Zrejme tým chcela naznačiť, že je všestranná a s ničím nemá problém. Na rozdiel od Martinky z prvej série vraj dokonca už má aj skúsenosti s robotou na statku. A je tu aj ďalší rozdiel. Martinčanka začala rožky vystrkovať až u Mariána doma. Na prvom stretnutí s farmármi len ticho sedela a okrem divokého oblečenia pôsobila veľmi nenápadne.

Martina Máleková však okamžite dala najavo, že je ráznou ženou. Farmár Janko totiž ešte nestihol ani povedať, koho si vybral a už dostal jasnú prednášku o tom, čo si vo vzťahu s ňou bude môcť dovoliť a čo už nie! Zdá sa, že bude veselo...

Martina Máleková, nástupkyňa Kleopatry z Turca.
Zobraziť galériu (6)
Martina Máleková, nástupkyňa Kleopatry z Turca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu