Piatok31. máj 2024, meniny má Petrana, Petronela, Nela, zajtra Žaneta

Intímne tajomstvo farmára: Mám ho strašne malého!

Farmár Pavol hneď v úvode šou prezradí intímny problém. Zobraziť galériu (4)
Farmár Pavol hneď v úvode šou prezradí intímny problém.

BRATISLAVA - Začínajú zostra! Prvá časť šou Farmár hľadá ženu 2 bude samozrejme o zoznamovaní. No nie každý na to ide pomaly a opatrne. Farmár Pavol (56) sa totiž hneď v úvode totiž prizná k poriadne intímnemu problému.

Sexu sa nevyhýba! Farmár Pavol hneď v úvodnej epizóde zoznamovacej šou prezradí, že je i napriek svojmu veku stále chtivý posteľných radovánok. Má to však jeden háčik, ktorý by potenciálnej partnerke mohol prekážať. 

Ako statkár bez okolkov povie, má menší intímny problém. A to doslova. „Mám strašne malého vtáčika,” prizná na rovinu. Zdá sa však, že toto nie je žiadna prekážka, lebo ani po tejto vete s ním žena flirtovať neprestala.

Situácia je však o to pikantnejšia, že túto delikátnosť Pavol preberal s dámou, ktorá vôbec nepatrila do okruhu tých, ktoré si do šou pozval. Podobný prípad, kedy sa farmárovi zapáčila osoba z iného „tábora”, sa udial aj minulý rok. Renáta vtedy skončila na statku Zdena, ku ktorému sa pôvodne nehlásila. Naše zdroje tvrdia, že aj tentoraz príde k takémuto sťahovaniu. Či sa tak udeje aj v prípade tejto flirtujúcej dvojice, uvidíte v pondelok na Jojke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu