Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Farmárke Martine preskočilo z popularity: Keď dáte eurá, tak...

Martina - zadarmo už nespraví nič. Zobraziť galériu (4)
Martina - zadarmo už nespraví nič.

MARTIN/BRATISLAVA – Zviditeľnila sa a ťaží z toho! Martina z Turca (28) dostala od Jojky vďaka účasti v šou Farmár hľadá ženu ponuku na ďalšie relácie. Ani tento zdroj príjmov však podnikavej "Kleopatre" nestačí. Peniaze sa snaží vytĺcť úplne zo všetkého!

Popularita jej stúpla do hlavy! Martina bola najvýraznejšou postavou šou Farmár hľadá ženu, preto dostala od Jojky ponuku aj na špeciály Martinka z Turca, Popoluška z Turca a neskôr tiež šou Chutíš mi. Relácia o varení sa má vysielať už vo februári, preto sme chceli zistiť podrobnosti od samotnej aktérky.

„Už je to nakrútené. Detaily viem, ale nemôžem vám nič prezradiť,“ povedala nám svojrázna Martinčanka. Keď sme sa jej však spýtali, ako sa jej nakrúcanie páčilo, čakal nás šok. „Príďte za mnou. Keď dáte nejaké eurá, porozprávam vám. Zadarmo dnes nie je nič,“ bez rozpakov na nás vybalila svoju zárobkovú taktiku.

Honoráre za relácie, ktoré nakrútila pre Jojku, sa jej evidentne mália. Podľa našich informácií mohla dostať dohromady asi 1000 eur. Lenže pre Kleopatru, ktorá má záľubu v rozmanitom oblečení, je asi takáto finančná injekcia príliš skromná. Otázka je, či naozaj bude niekto ochotný Martinke platiť za obyčajný rozhovor... Veď dokonca aj taká Andrea Verešová rozpráva zadarmo.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu