Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Kleopatra z Turca je nezmar: Návrat na obrazovky!

Martinka alias Kleopatra z Turca. Zobraziť galériu (4)
Martinka alias Kleopatra z Turca.

BRATISLAVA – Nemá dosť! Hoci sa zdalo, že sláva Martiny Zuzaniakovej (29) alias Kleopatry z Turca už zapadla prachom, nie je tomu tak. Trojnásobnej mamičke sa očividne zacnelo po televíznych obrazovkách. A tak sa prihlásila do ďalšej šou. Svojrázna Martinčanka si to namierila rovno do druhej časti markizáckej Farmy!

Skúša šťastie! Kleopatru z Turca spoznali televízni diváci vďaka jojkárskej šou Farmár hľadá ženu.  Od tej chvíle bola postavičkou, ktorá pobavila viacerých. Po účinkovaní v kuchárskej relácii televízie Joj a pár špeciáloch sa však z televíznych obrazoviek vytratila. Spoločne so svojou mamou sa síce prihlásili do českej verzie zoznamky, ale medzi statkármi sa nenašiel ani jeden odvážlivec, ktorý by si trúfol nasťahovať si niektorú z nich na svoju farmu.

Martina Zuzaniaková sa podľa našich informácií najnovšie prihlásila do markizáckej súťaže Farma. „Evidujeme jej prihlášku do našej šou. K jednotlivým súťažiacim a k projektu sa vyjadríme už čoskoro,“ povedal topkám PR manažér Markízy Gabriel Bocko.

Samotná Kleopatra nám prezradila, že účasť v šou ju veľmi láka. Z drsných podmienok, aké by na ňu čakali, vraj nemá vôbec strach. „Človek musí rátať so všetkým. Pokiaľ tam nebudú kravy, tých sa strašne bojím. Kopú viacej ešte ako kone,“ poznamenala svojrázna Martinčanka. Pri otázke, či si myslí, že má šancu uspieť, sa svojsky rozosmiala. „Zatiaľ nič nepredpokladám. Čo bude, to bude,“ uzavrela.

Kedy uvidíme Martinku na Farme? Sledujte program na telkac.sk a nič vám neujde.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu