Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Kollár a Beňová sa odviazali: Tajná oslava v Chorvátsku!

Monika Flašíková-Beňová a Boris Kollár oslavujú narodeniny spoločne. Zobraziť galériu (7)
Monika Flašíková-Beňová a Boris Kollár oslavujú narodeniny spoločne.

ROGOZNICA – Užívali si spolu! Včera večer bolo v známom chorvátskom prístave poriadne veselo. Konala sa tam totiž dvojnásobná narodeninová párty. Oslavovali podnikateľ Boris Kollár (46) a europoslankyňa Monika Flašíková - Beňová (43). Krátko pred žúrom nám obaja prezradili, že sa to chystajú poriadne roztočiť!

O rok viac! Podnikateľ Boris Kollár má s manželmi Monikou a Fedorom Flašíkovcami veľmi dobré kamarátske vzťahy. Dokonca zvyknú stráviť niekoľko letných dní na spoločnej dovolenke. Výnimkou nie je ani tá tohtoročná. Ako sme sa dozvedeli, momentálne sa nachádzajú v Chorvátsku.

Politička a najznámejší slovenský otec spolu dokonca oslavujú aj narodeniny. „Máme večer s Borisom párty. Ako každý rok v Rogoznici. Zahrajú nám chorvátski muzikanti,“ priblížila nám včera svoje narodeninové plány na pondelkovú noc Beňová. Nadšenie z blížiacej sa párty vôbec neskrývala. „Je nás tu 14, takže bude aj spev a tanec. Borisov brat pozná chorvátske pesničky, každoročne nám vyspevuje,“ dodala.

Ako nám Monika tiež prezradila, najbližší ju obdarovali už hneď zrána. „Od detí som dostala tortu, ktorú samé piekli. Fedor ma prekvapil pekným perlovým náramkom,“ uzavrela.

Radosť z darčekov mal aj Kollár, ktorého narodeninovým dňom bola nedeľa. „Od brata som dostal taký košík z hadej kože, lebo mám všade porozhadzované noviny. A k tomu veľmi pekné prestieranie,“ tešil sa niekoľkonásobný otec. Na otázku, ako sa s pribúdajúcim vekom cíti, so smiechom odpovedal: „Čo už, lepšie to nebude.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu