Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Zranený Kollár: Desivý pád z koňa! Chýbalo málo, a nemusel chodiť!

Krívajúci Boris Kollár nemohol ani šoférovať. Zobraziť galériu (3)
Krívajúci Boris Kollár nemohol ani šoférovať.

BRATISLAVA - Mal šťastie v nešťastí! Podnikateľ a čerstvý politik Boris Kollár (44) sa pred pár dňami nepríjemne zranil. Jeho koníček sa mu takmer stal osudným.

Jeden z najznámejších otcov slovenského šoubiznisu v posledných dňoch výrazne pokrivkáva. Príčinou Kollárovej neprirodzenej chôdze je zranenie nohy. Ako sme zistili, podnikateľ sa pred pár dňami zranil pri svojej obľúbenej športovo-rekreačnej činnosti.

„Spadol som z koňa,“ povedal topkám boháč, ktorý zletel rovno na chrbát. „Mal som našťastie prilbu. A tiež chrániče na nohy aj chrbát,“ priznal známy playboy, ktorý si radšej netrúfa odhadnúť, čo sa mohlo stať, keby nemal oblečenú špeciálnu výbavu. „Mám natiahnutý bočný väz. Krížový je natrhnutý tak na 20 - 30 percent,“ netajil Kollár.

Ako sme sa od Borisa ďalej dozvedeli, lekári mu neodporúčajú operáciu. „Teraz musím najmä rehabilitovať. Nemám robiť rotačné pohyby a nesmiem športovať. Neskôr to snáď s nejakou ortézou pôjde,“ smutne skonštatoval milionár, ktorý ešte donedávna chodil s barlami. Teraz si však už poradí bez nich. Napriek týmto komplikáciám si nenechal ujsť stredajší koncert nestarnúcej hviezdy Boba Dylana.

Sledujte TOPKY TV: Krívajúci Kollár pri odchode z koncertu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu