Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Osočovanie tehotnej farmárky Lenky: Si falošná emocionálna troska!

Lenka Cabanová (vľavo) sa pustila do uplakanej Lenky Liptákovej. Zobraziť galériu (6)
Lenka Cabanová (vľavo) sa pustila do uplakanej Lenky Liptákovej.

BRATISLAVA - Ohováranie poza chrbát! Pondelková epizóda Farmy priniesla poriadne emotívne okamihy. Lenka Liptáková (30) totiž k narodeninám dostala list od svojho manžela a detí. Ich riadky šesťnásobnú mamičku dohnali až k slzám. Tie však poriadne vadili Lenke Cabanovej (36). Blondínku preto obvinila z hry na city.

Hustá atmosféra! Tretí týždeň na Farme nezačal práve najpozitívnejšie. Hoci sa všetci radovali z odchodu nenávideného Martina Kuceka, s novým farmárom týždňa Jakubom Kušnirákom tiež spokojní nie sú. Najmladšiemu obyvateľovi statku vyčítajú hlavne neskúsenosť.

Svetlým momentom bola vo včerajšej epizóde návšteva poštárky, ktorá priniesla listy od rodiny pre narodeninové oslávenkyne Moniku Hrajnohovú a Lenku Liptákovú. Šesťnásobná mamička však po radosti prejavila najmä smútok za svojimi deťmi. Utiahla sa do izby, kde sa rozplakala, neskôr sa emócie snažila premôcť sama v lese.

Napriek tomu si jej slzy ostatní všimli. A nie všetci k nim boli ľahostajní. Bohužiaľ, v tom negatívnom zmysle. „Aj mne deti chýbajú, ale nebudem zo seba robiť emocionálnu trosku. Ja to nebudem hrať do televízora. Je mi za nimi smutno, ale nebudem to prežívať a odpadávať tu,” povedala osamote do kamery dvojnásobná matka Lenka Cabanová.

Topky.sk zisťovali, ako jej tvrdé slová vníma tehotná blondínka. „Nikdy mi to nepovedala do očí. Trochu ma to trápi, myslela som, že sme kamarátky,” prezradila nám Liptáková. Neskôr však skonštatovala, že ľudia na Farme si vlastne boli cudzí.

„V podstate sa jej ani nečudujem, lebo to bol boj o 50 tisíc. Každý bojoval, ako vedel. Niekto makal a niekto ohováral ako Lenka poza chrbát,” podotkla mamička, ktorá si už teraz dosýta užíva čas so svojimi deťmi. „Viete, ja by som sa hanbila, keby som za nimi ani slzu nevyronila,” uzavrela nepríjemnú tému.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu