Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Na Farme už začína byť dusno: Hádky a urážky!

Farmári sa začali hádať a urážať! Zobraziť galériu (9)
Farmári sa začali hádať a urážať!

BRATISLAVA – Praskajú im nervy! Finalisti markizáckej šou Farma začínajú na statku čoraz častejšie prejavovať svoje negatívne vlastnosti. Namiesto pohody, ktorá vládla na hospodárstve v prvých dňoch, sa navážajú jeden do druhého. Včera si to vyžrala aj farmárka týždňa Andrea Járová (27)!

Atmosféra na farme sa vyostruje! Keď v stredu hospodár Pavel zadal súťažiacim úlohu, aby skrášlil a vymaľovali Farmu, väčšina z nich to brala ako príjemnú zmenu. Najviac si túto úlohu pochvaľoval Michal Kováčik. Jeho dobrú náladu mu však následne narušil Martin Kucek, ktorý rúbal drevo v stodole a spoločných prác sa nezúčastňoval. Mišo bol preto na Martina nahnevaný.

„Neviem, či zabudol na to, že už nie je farmár týždňa, ale koľkokrát príde a  povie: ´Podajte mi toto alebo nalož mi to´. Stále sa len vypytuje, nič neurobí sám a nesnaží sa pomáhať. Ani ho nezaujíma, či niekto nepotrebuje pomôcť,“ rozčertil sa Michal, ktorý vinu, že "Kobra" nič nerobí, hodil na farmárku týždňa Járovú. „Možno je chyba v nej, keď nevie presne zadeliť, kto má čo robiť. Myslím, že je trošku mäkká. Mohla by pritvrdiť v určitých veciach,“ navážal sa do Andrei.

Plavovláska však mala na celú vec iný názor. „To sú ich problémy, nie moje. Naozaj nepotrebujem byť tvrdá, aby som riešila nejaké spory medzi nimi. Už je to niekoľko dní, čo som farmárkou týždňa, a prerastá mi to cez hlavu. Vybavujú si účty cezo mňa. Problém je v tom, že Mišo naozaj vie pracovať. Iba o tom veľmi dlho rozpráva, polemizuje a mudruje,“ vysvetľovala playmate.

Nakoniec sa Mišo zmieril s tým, že s komplikovaným Martinom asi nikto nepohne. „Nech si tam chystá drevo do kuchyne. Ja to spravím všetko radšej sám,“ ustúpil z dôvodu, aby na Farme neboli ďalšie hádky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu