Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Plač tehotnej Lenky z Farmy: Horváthová si z nej nechutne vystrelila!

Horváthová chcela byť vtipná, namiesto toho rozplakala Lenku. Zobraziť galériu (9)
Horváthová chcela byť vtipná, namiesto toho rozplakala Lenku.

BRATISLAVA – Chcela byť vtipná, ale prestrelila! Moderátorka šou Farma, Kveta Horváthová (34), včera prišla pozrieť statkárov. Súťažiacich jej prítomnosť na hospodárstve potešila. Teda až na jednu výnimku - šesťnásobnú mamičku Lenku Liptákovú. Tá na plavovláskinu návštevu tak skoro nezabudne. Markizáčka si z nej netaktne vystrelila, čo dohnalo obyvateľku Vlkovej k slzám.

Kveta Horváthová navštívila finalistov šou v čase, kedy si mali určiť prvého duelanta pre nasledujúci týždeň. V tento deň oslavovala narodeniny aj tehotná mamička Lenka. Fakt, že mala sviatok, využila moderátorka na to, aby si z nej vystrelila.

A začala veľmi zostra. „Lenka, ty si vážne porušila jedno zo základných pravidiel tejto Farmy. Si si vedomá toho, ktoré pravidlo to bolo?,“ spustila vážnym hlasom Horváthová. Mamička šiestich detí v tom okamihu akoby skamenela. Hoci nevedela, o čo ide, jej výraz tváre jasne naznačoval, že sa bojí toho, aké následky bude niesť.

Moderátorke sa to zrejme páčilo, pokračovala preto v „divadle“ ďalej. Liptákovej vytkla, že súťažiaci, ktorí sú počas týždňa označení za "sluhov", nesmú jesť za jedným stolom s ostatnými. Hoci sa vystrašenej Lenky zastali finalisti, vrátane Farmárky týždňa Andrei Járovej, Horváthová naďalej prilievala olej do ohňa. Napätie umocnila tým, že vážnym hlasom povedala: „Žiaľ, Lenka, pravidlá sú pravidlá.“

Kvetine slová vyzneli tak, akoby sa tehotná mamička dopustila naozaj závažnej chyby, za ktorú musí pykať vyhadzovom. Plavovlasú moderátorku v jej rozhodnutí neobmäkčil ani argument, že aj v predchádzajúcom kole sedeli "sluhovia" za stolom. Lenka, vážne si porušila pravidlá tejto Farmy. A za to by ťa mal postihnúť vážny trest,“ dookola opakovala Horváthová.

Krátko nato sa usmiala a dodala: „Ale keďže si mala narodeniny, je ti odpustené.“ V tej chvíli padol Lenke kameň zo srdca a začala srdcervúco plakať. Uvedomila si, že je to iba vtip. Moderátorka jej zaspievala Happy Birthday a darovala jej čokoládu so slovami: „Lenka, zlato, daj si na nervy, prepáč.“ 

Topky.sk sa Horváthovej spýtali, či bolo nutné takto stresovať tehotnú mamičku. „Porušila pravidlá a mala byť potrestaná. Vzhľadom na to, že mala narodeniny, tak jej bol trest odpustený. Chceli sme týmto upozorniť všetkých súťažiacich, že pravidlá sa musia dodržiavať. Bola to dohoda medzi mnou, scenáristami a režisérom. No ja som bola aj za to, aby sa jej oficiálne zablahoželalo. Nakoniec to dobre skončilo,“ vysvetlila Horváthová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu