Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Z Farmy vypadol Kobra: Po šou rovno za kur*ami!

Z Farmy vypadol Martin Kucek alias Kobra. V dueli ho porazil mladší Štefan. Zobraziť galériu (4)
Z Farmy vypadol Martin Kucek alias Kobra. V dueli ho porazil mladší Štefan.

BRATISLAVA – Toto zrejme nik nečakal! V markizáckej šou Farma v piatok skončil Martin Kobra Kucek (57). V dueli ho prekvapivo porazil mladý Štefan Tóth (28), ktorý zdolal svojho súpera v preťahovaní lanom. Ako sa krátko po vyradení vyjadril šedivý hospodár, po návrate domov sa opije a pôjde do bordelu.

Vsadili na svaly! V šou Farma bolo v piatok večer poriadne horúco. V dueli sa proti sebe postavili dvaja muži - uhundraný Martin Kobra Kucek a chudučký Štefan Tóth. Prvý spomínaný si vybral do duelu práve mladého tanečníka. Myslel si, že je útlejší, vďaka čomu zvíťazí v preťahovaní lanom. To sa však nestalo, prekvapivo vypadol práve vyzývateľ. Z Martinovej prehry sa netešil iba Štefan, ale aj ostatní farmári. Všetci si konečne vydýchli, že sa zbavili neobľúbeného súťažiaceho. 

Z bezprostrednej reakcie vyradeného farmára však bolo cítiť, že koniec v šou prijal s potešením. Prídem domov, dám si kúpeľ, praženicu z 9-tich vajec a trošku sa rozkukám,“ povedal Kucek a pokračoval: „Doma mám dostatočné množstvo červeného vína. Takže neviem, kedy sa zobudím. Potom sa upravím podľa ´obrazu svojho´. Na druhý deň zrejme skončím niekde v bordeli. Veď aby zo mňa baby pooberali kliešte. A to je ´The end´," uzavrel šťastne rozvedený Martin.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu