Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Járovej módna šou na Farme: Tangáče, gumáky a motyka!

Járovej módna šou na Farme. Tangáče, gumáky a motyka! Zobraziť galériu (10)
Járovej módna šou na Farme. Tangáče, gumáky a motyka!

BRATISLAVA – Vypnúť prsia, otrčiť zadoček! S playmate Andreou Járovou (27), ktorá súťaží v šou Farma, rozhodne nie je na statku nuda. Blondínka sa najnovšie rozhodla, že ostatných súťažiacich zasvätí do tajov modelingu. Výsledok? Módna šou s gumákmi, tango nohavičkami a s motykou.

Predvádzala sa! Sexi blondínka Andrea Járová, ktorá svojim správaním rada provokuje okolie, si aj na Farme našla zámienku, ako ukázať svoje ženské pôvaby. Rozhodla sa, že zasvätí ostatných farmárov a farmárky do tajov modelingu. „Keď okopeme tú burinu, potom vás naučím nejaké pózy,“ vyhŕklo z ničoho nič z plavovláskiných úst počas hospodárenia na záhradke.

A tak, odetá v teplákoch, v plavkovej podprsenke, s motykou v ruke a s gumákmi na nohách, začala namiesto práce na statku vytŕčať zadoček, špúliť pery a vypínať hruď. Idééém, idééém, zapichnem a raz a dva a raz, dva, tri, štyri a tak... Otočím, pozriem na teba, pohľad spredu, pohľad zboku, vezmem motyku a idem,“ predvádzala sa Andrea pripomínajúc film Slunce, seno, erotika. Už jej chýbala len kniha na hlave.

„Bol to môj nápad. Tým, že som bola farmárka týždňa, som ostatným sľúbila, že ich naučím pózovať. Chcela som, aby bol ten týždeň iný. Trénovala som iba s dievčatami. Dávala som im rady ako vypnúť hruď a zadoček. To bolo to hlavné, čo sa mali naučiť. Chlapi nič nerobili, iba čumeli. Ako vždy,“ prezradila pre topky.sk s úsmevom Járová.

Plavovláskina inštruktáž vyvrcholila večernou módnou prehliadkou. Súťažiaci vytvorili z jedálenského stola predvádzacie mólo, na ktorom Andrea odprezentovala rôzne outfity. „Mala som tam truhlicu s oblečením. Vyberala som z nej všelijaké kúsky.  Už sme čakali iba na módnu políciu,“ povedala so smiechom blondínka, ktorá vo včerajšej časti Farmy nechtiac predviedla aj to, aké nosí tango nohavičky. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu