Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Horváthovej silikóny: Musela si ich dať zväčšiť!

Kveta Horváthová si dala upraviť prsia. Kedysi mala jednotky (vľavo) dnes má bujné trojky (vpravo). Zobraziť galériu (7)
Kveta Horváthová si dala upraviť prsia. Kedysi mala jednotky (vľavo) dnes má bujné trojky (vpravo).

BRATISLAVA – Z jednotiek bujné trojky! Moderátorka Kveta Horváthová (34) sa len nedávno priznala k tomu, že má upravené prsia. Pod nôž plastického chirurga si ľahla pred viac ako štrnástimi rokmi. Rovnaký zákrok však absolvovala aj pred spustením markizáckej šou Farma. Čo k tomu plavovlásku dohnalo?!

Návrat s novými silikónmi! Kveta Horváthová sa na obrazovky televízie Markíza vrátila po dlhšej odmlke. V súčasnosti sa televíznym divákom prihovára v dobrodružnej šou Farma. A keďže tento projekt zatiaľ dosahuje dobré výsledky sledovanosti, je logické, že sa blondínka dostala pod mediálny drobnohľad. Týždenníku Šarm sa podarilo zistiť, že ešte pred spustením tohto projektu moderátorka využila služby plastickej chirurgie.

Hoci sa Horváthová pýši silikónovými prednosťami už približne 14 rokov, zhruba pred piatimi mesiacmi sa rozhodla ísť opäť pod nôž. „Na ďalší chirurgický zákrok som išla na základe odporúčaní lekárov. Svoju úlohu v mojom prípade zohral fakt, že prvú operáciu som absolvovala pred štrnástimi rokmi. A tiež to, že som takmer rok dojčila dcéru,“ vysvetlila nám Kveta.

Moderátorka priznáva, že pred druhou operáciou sa jej hlavou hnali rôzne myšlienky. „Na chvíľu som si vyčítala svoje rozhodnutie spred štrnástich rokov... Ale našťastie všetko dopadlo dobre,“ dodala. Podľa slov odborníkov je opätovná "silikónová" operácia prirodzeným javom. Zákroky sa robia napríklad vtedy, keď sa koža natiahne vekom alebo po dojčení.

Hoci Horváthovej pôvodné implantáty plastický chirurg vymenil za o čosi väčšie, na veľkosti poprsia sa vraj táto zmena neodrazila. „Podprsenky som meniť nemusela, pretože mám stále tú istú veľkosť,“ uzavrela s úsmevom blondínka. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu