Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Z Farmy vyhodili prvého súťažiaceho: Šou opustil Járovej „naj kamarát“!

Z Farmy vyhodili prvého súťažiaceho. Zobraziť galériu (6)
Z Farmy vyhodili prvého súťažiaceho.

BRATISLAVA - Na statku skočil! Po včerajšom dueli medzi Milošom Ferleťákom (33) a Richardom Požgayom (33) pokračuje v šou Farma už len jeden z tejto dvojice. Keďže išlo o vôbec prvé vyraďovanie v markizáckom projekte, na pľaci bolo poriadne dusno.

Po dnešku je v šou Farma už len deväť finalistov. "Obeťou" vôbec prvého vyraďovania sa stal Miloš „Miki“ Ferleťák. Ten vo vedomostnom dueli podľahol Richardovi „Rikimu“ Požgayovi, ktorého vyzval na súboj. Osudnými sa mu stali dve otázky, na ktoré nevedel správne odpovedať: „Aké je ideálne umiestnenie skleníka?“ a „Ako sa nazýva štipľavá látka v paprike?“.

Ostatní účastníci neboli z tohto výsledku nadšení. Väčšina si želala, aby postúpil zábavný Miloš. Na neho si vraj už všetci zvykli. Potvrdila to aj playmate Andrea Járová. Máme si toho viac čo povedať ako s Rikim,reagovala prsnatá blondínka, ktorá sa v jednej z úvodných častí túlila  na sene k Mikimu. Ten však musí po včerajšku nadobro zabudnúť na výhru 50 tisíc Eur.

Vyradený farmár dostal na záver ešte šancu napísať ostatným list na rozlúčku. V ňom okrem iného odkázal: „Aj tak sa mi najlepšie spalo na peci.“ Kto vie, na čo narážal. Že by na noc, ktorú tam strávil práve s Andreou Járovou?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu