Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúci striptíz najmladšieho farmára: Ukázal, čo nik nečakal!

Jakub na Farme predviedol striptíz! Zobraziť galériu (9)
Jakub na Farme predviedol striptíz!

BRATISLAVA – Obnažil sa! Maturant Jakub Kušnirák (20) z Popradu, ktorý sám o sebe tvrdí, že sa živí ako zabávač, je evidentne rád v centre pozornosti. Vo včerajšej časti šou Farma, kde súťaží o pekný balík peňazí, to aj dokázal. Pred samotným vyraďovaním sa rozhodol uvoľniť napätú atmosféru netradičným spôsobom. Pred zrakmi ostatných urobil nečakaný striptíz!

Kubo, ako ho volajú spolusúťažiaci, o sebe na začiatku šou prezradil, že je šialený, vtipný a neštíti sa prakticky ničoho. Ako vidno, vôbec neklamal. Spomínané vlastnosti totiž  predviedol už po pár dňoch strávených na statku.

Mladý exhibicionista sa rozhodol, že večer pred prvým duelom uvoľní napätú atmosféru na Farme. Ako nástroj na odreagovanie využil vlastné telo, predviedol intímne partie. Tancom s holým zadkom chcel rozveseliť najmä ženské osadenstvo statku. 

„Bol večer, rozhodol som sa teda urobiť striptíz. No iba taký ľahký,“ prezradil s úsmevom Jakub, ktorý svojou spontánnosťou prekvapil súťažiacich. Striptíz sme nečakali, ukázal nám riťulku. On urobí všetko, aby sme sa zabavili,“ okomentovala s úsmevom pikantný zážitok Monika Hrajnohová.

Ako sme sa od Jakuba dozvedeli, s väčším odhaľovaním by už nepokračoval. „Keby chceli viac, určite by som neukázal. Myslím si, že aj tak som už predviedol dosť,“ povedal na margo striptízu čerstvý maturant.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu