Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Podraz na divákov Markízy: Šeherezáda zmizla z obrazoviek!

Šeherezádu stiahli z obrazoviek. Zobraziť galériu (5)
Šeherezádu stiahli z obrazoviek.

BRATISLAVA – Televízia Markíza spustila v nedeľu večer novú zábavno-súťažnú šou Farma. To však nikto netušil, že práve tento projekt vyradí z hry obľúbený seriál Tisíc a jedna noc. Ten sa nečakane prestal vysielať, čo sklamalo mnohých televíznych divákov. Topky.sk zisťovali, prečo zmizla Šeherezáda z obrazoviek.

Od pondelka sú priaznivci Markízy poriadne zmätení. Každý televízny program totiž uvádza, že o 20-tej hodine sa na jej obrazovkách objaví obľúbená telenovela Tisíc a jedna noc. V praxi je to však úplne inak. Namiesto príbehu o šarmantnej Šeherezáde je im v hlavnom vysielacom čase servírovaná nová šou Farma. K tomuto kroku sa vedenie v Záhorskej Bystrici odhodlalo bez toho, aby bližšie informovalo divákov.

Topky.sk preto zisťovali, z akého dôvodu už nefiguruje romantický seriál vo vysielacej štruktúre. „Týmto stiahnutím sme reagovali na početné žiadosti dovolenkujúcich divákov. Televízia Markíza ich o zmene informovala prostredníctvom kraulu a večerných upútavok,“ povedal PR manažér Markízy Branislav Šanta. 

Ako teda z jeho slov vyplýva, v Záhorskej Bystrici nechcú, aby fanúšikom seriálu ušiel počas dovoleniek čo i len jeden diel. Paradoxné však je, že "odstávka" Šeherezády potrvá iba pár dní. „Na obrazovkách sa objaví už budúci týždeň,“  ubezpečil Šanta. Že by si všetci priaznivci telenovely hromadne naplánovali dovolenku práve na posledný júlový týždeň? To je veľmi málo pravdepodobné. Oveľa reálnejšie je, že televízia chcela takýmto nečakaným krokom prilákať viac pozornosti na novú šou Farma, ktorá dočasne nahradila Šeherezádu v jej vysielacom čase.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu