Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Tehotná Lenka z Farmy hazarduje so zdravím: Chceš prísť o dieťa?!

Lenka občas pozabudne na to, že je tehotná. Zobraziť galériu (7)
Lenka občas pozabudne na to, že je tehotná.

BRATISLAVA – Poriadne riskuje! V markizáckej súťaži Farma bojuje o výhru aj matka šiestich detí Lenka Liptáková (30). Zvíťaziť chce najmä preto, aby mohla splatiť hypotéku a odísť na dovolenku so všetkými svojimi ratolesťami. Budúca mamička však pri honbe za víťazstvom zabúda na bábätko, ktoré nosí pod srdcom a ohrozuje ho!

Vo včerajšej časti súťaže Farma pribudli účinkujúcim na statku dve kravy. Hospodár, ktorý ich doviedol, chcel vyskúšať, ako súťažiaci starostlivosť o tieto zvieratá zvládnu. Zrejme preto zadal ženám úlohu, aby ich odviedli na pašu. Tehotná Lenka si spočiatku len pokojne vykračovala po hospodárovom boku. Keď však videla, že ostatné súťažiace situáciu nezvládajú, ujala sa iniciatívy.

Budúca mamička bez rozmýšľania chytila lano, na ktorom bola krava uviazaná. Sama ju však nedokázala udržať, a tak sa zvieraťom nechala ťahať. Každú chvíľu hrozilo, že sa na nerovnom teréne pošmykne a padne na zem. „Lenka je odvážna, aj keď je tehotná. V tom ju obdivujem,“ vychvaľovala ju najmladšia Monika.

Liptáková sa však od kravy nehla, ani keď došiel Miki. Ten chcel od nej prevziať lano, aby si náhodou neublížila. „Ty nerob, ty nerob, ty si tehotná,“ kričal na ňu. Lenka si však nedala povedať. „Iď nabok,“ okríkla ho.

Viacnásobná mamička si však neuvedomuje, že „bojovať“ s takýmto veľkým zvieraťom nie je jednoduché. Nad jej konaním krútia hlavou viacerí diváci. „Tá tehotná chce nasilu vyhrať, keď chce všetko urobiť sama. Ale až ju kopne krava, bude neskoro ľutovať,“ okomentoval Lenkino správanie jeden z našich čitateľov.

S Liptákovou sme sa spojili. Ako nám prezradila, na takéto práce je zvyknutá a pobyt na farme spočiatku vnímala ako druh relaxu. „Vážim si každý ľudský život a beriem to ako zázrak. Toto dieťa pre mňa bolo ako dar z neba," povedala mamička, ktorá pobyt na farme našťastie zvládla bez komplikácií. Ako tiež dodala, rozhodnutie ísť súťažiť vôbec neoľutovala. „Môžem povedať s čistým svedomím, že by som do toho išla znova," uzavrela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu