Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Sexuálny zvrhlík terorizoval Prievidzanov: S holým penisom naháňal vystrašené deti!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pink.ize.hu)

PRIEVIDZA – Už niekoľko dní terorizoval život obyvateľov prievidzského sídliska neznámy zvrhlík. Za bieleho dňa sexuálny úchyl pobehoval obnažený po uliciach a ukájal sa pred vystrašenými deťmi. Pobúrení rodičia si už však môžu vydýchnuť, prievidzský pedofil skončil v rukách polície. Informovala o tom Tv JOJ.

Tri dni sa prievidzským policajtom nedarilo dolapiť neznámeho exhibicionistu, ktorý za bieleho dňa strašil deti na sídlisku. Podľa výpovedi malých obetí pred nimi vyzlečený ujo masturboval a doslova sa ukájal. Prípadov každým dňom pribúdalo a rodičia zo strachu svoje deti nepúšťali von.

Zvrhlík dokonca s obnaženým údom naháňal malé deti až do vchodu, čo je podľa sexuologičky extrémny prípad. Zvráteného muža sa policajtom nakoniec podarilo chytiť, a zistili, že ide o 58-ročného Prievidzana. Nebezpečný pedofil je už síce v rukách polície, no deťom zo sídliska spôsobil obrovskú traumu. „Malý sa v noci budí, že ujo je za nami,“ sťažuje sa jedna z matiek. Psychologička preto odporúča, aby rodičia na stretnutie s takýmto úchylom svoje deti dopredu pripravili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu