Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ustráchaní Papp a Lučeničová: Prvýkrát na verejnosti s dcérou!

Rodinka Pappovcov po prvýkrát spolu na verejnosti. Zobraziť galériu (17)
Rodinka Pappovcov po prvýkrát spolu na verejnosti.

BRATISLAVA - Majú obavy! Speváka Roba Pappa (29) sme včera stretli na otvorení nového butiku v Bratislave. Mladý otecko tam nebol sám. Spoločnosť mu robili aj dve krásky - manželka Eva Lučeničová (35) a ich dcérka Isabella (16 mesiacov). Tú po prvýkrát ukázali na verejnej akcii a dokonca prezradili čo-to zo svojho súkromia.

Po smútku radosť! Manželia Pappovci čakali bábätko už v roku 2008, tehotenstvo sa však skončilo nešťastím. Nakoniec sa ale vytúženého dieťatka predsa len dočkali. Pred šestnástimi mesiacmi sa im narodila dcérka Isabella. Hoci prišla na svet predčasne, v siedmom mesiaci tehotenstva, teraz rastie ako z vody.

Mladá rodinka svoju ratolesť ukázala na verejnejnosti po prvýkrát až včera, na otvorení nového butiku. Zisťovali sme preto, ako sa majú a čo je v ich živote nové. „Isabella hovorí, že sa máme dobre. A toto je v podstate prvá spoločenská akcia, odkedy ju máme, kde sme všetci spolu traja,“ komentoval našu otázku hrdý otecko, ktorý sa o svoje jediné dieťa príkladne stará.

Isabellu si manželia hýčkajú ako princeznú.„Ona je vytúžená. Eva ju má ako bábiku. Vždy si ju vyoblieka. Jej sa to aj páči, viac ako hračky. Vždy v obchode ukazuje na tričká a tak,“ priznal spevák, ktorý sa príliš nebráni ani tomu, že by z jeho dcérky raz vyrástla modelka. „Len neviem, či bude mať na to výšku,“ povedal s úsmevom Papp.

Ten nám dokonca prezradil, kde sa s rodinkou chystá relaxovať. Dôvodom, prečo nejdú oddychovať k moru je strach o ich dcérku. „Slovenskú dovolenku chystáme, na Liptove. Ešte sa bojíme s malou lietať a ísť niekde ďalej. Takto to máme pod kontrolou,“ vysvetlil mierne obavy Robo. Viac sa dozviete z videa.

Sledujte TOPKY TV: Papp o tom, čo má v živote nové, o dcérke i o móde.

Robo Papp

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu