Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Orgie aj lesbická láska: Kontroverzný klip Roba Pappa a Bystríka poburuje!

Robo Papp a Bytrík majú na konte videoklip so sexi scénami. Zobraziť galériu (32)
Robo Papp a Bytrík majú na konte videoklip so sexi scénami.

BRATISLAVA - Stále šokujú! Robo Papp (31) a Bystrík (30) spolu naspievali pieseň Len jedna noc. Singel už nejakú dobu propagovali kontroverznými bilboardami, o čom sme vás na topkách informovali. Najnovšie je na svete aj videoklip k tejto skladbe. Príbeh o modernej Popoluške je pretkaný sexi zábermi a odohráva sa na zrekonštruovanom kaštieli v Liptovskom Hrádku. Eroticky ladené momentky zobrazujú nielen mužsko-ženské dvojice, ale tiež lesbický pár vo vani.

Žúr, dobrá nálada a sex! To všetko sa odohráva v novom klipe Roba Pappa a Bystríka. Speváci spolu naspievali singel Len jedna noc, na ktorý doteraz upozorňovali aj prostredníctvom kontroverznej kampane. No najnovšie je na svete už aj video. „Nakrúcanie tohto videoklipu bola veľká zábava, chvíľami sme si ani neuvedomili, že pracujeme. Bola to jednoducho niekoľkohodinová párty,” povedal nám Robo Papp.

Dej tohto počinu - rovnako ako text - hovorí o hľadaní životnej lásky. Nie je však len o romantike. Keď totiž hlavný hrdina pátra po dievčine svojho srdca, primotá sa k rôznym erotickým scénam. Za jednými dverami kaštieľa má sex náruživý párik, za inými si vo vani užíva spoločné chvíle lesbická dvojica. Pozrite si video.

VIDEO: Pozrite si videoklip k piesni Roba Pappa a Bystríka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu