Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kontroverzné bilbordy zaplavujú Slovensko: Robo Papp zosmiešňuje cirkev!

Robo Papp na fotografii znázorňuje svoj názor na cirkev poriadne kontroverzným spôsobom. Zobraziť galériu (15)
Robo Papp na fotografii znázorňuje svoj názor na cirkev poriadne kontroverzným spôsobom.

BRATISLAVA – Originálne, farebné, ale aj šokujúce! Presne také sú pútače na najnovší singel od Bystríka (30) a Roba Pappa (31), ktoré sa v týchto dňoch začínajú objavovať v uliciach slovenských miest. Na jednom z bilbordov dvojica prezentuje svoj názor na cirkev. Kým brčkavý hudobník je vykreslený ako veriaci človek, Robo je zásadne proti náboženskej inštitúcii. Svoj nesúhlas dáva najavo naozaj kontroverzným spôsobom.

Robo Papp a Bystrík vzájomne spolupracujú už viac ako štyri roky. Najnovšie majú na konte spoločný singel s názvom Len jedna noc, ktorý sa rozhodli spropagovať skutočne originálnym spôsobom. Ľudí na neho totiž lákajú prostredníctvom rôznorodých bilbordov. „U nás je to síce neobvyklé, ale napríklad v Anglicku je to bežné. Podarilo sa nám získať takúto formu prezentácie a navyše máme pekné fotky, na ktorých sme robili 3 mesiace,“ povedal nám Papp na margo kampane.

Hoci je po uliciach plno rôznych pútačov, tieto budú zrejme zaradené k tým neprehliadnuteľným. Interpreti totiž na farebných záberoch zaujímavým spôsobom poukázali na to, akí sú odlišní. Napríklad Bystrík preferuje pri ženách veľké prsia, preto pózoval s obdarenou playmate Janou Minárikovou. Robo si zase u nežného pohlavia všíma nohy, a tak na fotografii hladí chodidlá šarmantnej tmavovlásky.   

Stvárnenie toho, čo si mladí oteckovia na ženách všímajú, nie je ničím poburujúce. Avšak prezentácia ich názorov na fungovanie cirkvi je už vykreslená dosť kontroverzne. Robo totiž na bilborde pózuje so vztýčeným prostredníkom, pričom v druhej ruke zviera ironickú kresbu. Za ním sedí módny návrhár Lukáš Kimlička prezlečený za cirkevného hodnostára ovešaného zlatými doplnkami. Na kolenách tíši plačúceho chlapčeka, ktorý má ruku v jeho rozkroku.

Keďže takéto zábery môžu mnohých veriacich pobúriť, speváka sme oslovili s otázkou, či sa nebojí negatívnych reakcií. „Určite budú. Ani Bystrík z toho nebol príliš nadšený. Išlo ale o stvárnenie môjho názoru a ten je skrátka taký. Ja sa za to nehanbím. Počítam s tým, že ľudia budú reagovať negatívne,“ poznamenal Papp. Čo si o stvárnení jeho názoru myslíte vy? 

VIDEO: Takto vznikali originálne fotografie Bystríka a Roba Pappa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu