Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Predseda strany Vlasť upgradoval: FOTO Harabiňák 2, autobus má žilinský pôvod

Štefan Harabin sa do kampane vrhol po vzore prezidentských volieb Zobraziť galériu (3)
Štefan Harabin sa do kampane vrhol po vzore prezidentských volieb (Zdroj: Facebook/Štefan Harabin, reprofoto Bratislavské noviny)

BRATISLAVA - Recept kampane veľmi nezmenil. Od čias jarného obdobia, kedy prebiehala prezidentská kampaň, sa Štefan Harabin v strategickom uchopení kampane príliš neodlišuje. Aj teraz stavil svoje karty na povestný Harabiňák, ktorý si už hádam pýta aj prívlastok "druhý". Ide však už o iné vozidlo než to, o ktorom boli v prezidentských voľbách pochybnosti.

S analýzou najnovšieho vozidla, ktoré si predseda strany Vlasť vybral za svoj kampaňový symbol, prichádzajú Bratislavské noviny. Bývalý sudca Najvyššieho súdu SR Štefan Harabin sa už vrhol do kampane. Keďže už kampaň prebieha v plnom prúde, nezaostáva ani Harabin a opäť využíva na prezentáciu svojej politiky autobus. Ten minulý poniesol názov Harabiňák. 

Harabiňák v novej verzii
Zobraziť galériu (3)
Harabiňák v novej verzii  (Zdroj: reprofoto Bratislavské noviny)

Harabiňák 2.0

Minulá "verzia" Harabiňáka sa potĺkala mnohými útrapami. Okrem toho, že vozidlo bolo vedené ako subjekt, ktorý má byť čoskoro vyradený kvôli svojmu technickému stavu, v jeho interiéri sa v minulosti vystriedali viaceré vplyvné mená, vrátane politickej strany HZDS bývalého premiéra Vladimíra Mečiara. Okrem toho aj prerábka starej Karosy LC 735 nebola lacným špásom. Vyšla na 40-tisíc eur.

Harabiňák z prezidentských volieb
Zobraziť galériu (3)
Harabiňák z prezidentských volieb  (Zdroj: Facebook/Štefan Harabin)


Pozor, ide Harabin! FOTO historického autobusu, ktorý sa stal satirickým terčom internetu


Harabiňák z terajších dní je na tom už ináč, no hlavne preto, lebo ide už o úplne iné vozidlo, ktoré na sebe nesie žilinské evidenčné číslo. Harabin už upustil od fialovej farby a autobus zladil do bielej, modrej a červenej farby. Práve koncom novembra sa začal už po Bratislave premávať autobus s novým dizajnom Harabinovej strany. Harabinovci tiež zostali verní značke a opäť stavili na Karosu.

Viac o téme: AutobusŠtefan HarabinVlasťHarabiňákKampań
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu