Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

SaS spravila pre spájanie sa všetko, tvrdí Sulík: Kotleba hovoril o tradičných hodnotách

Richard Sulík a Marian Kotleba
Richard Sulík a Marian Kotleba (Zdroj: SITA/Branislav Bibel, Diana Černáková)

BRATISLAVA - Strana Sloboda a Solidarita (SaS) urobila všetko pre to, aby vznikla široká opozičná koalícia pred parlamentnými voľbami v roku 2020. Povedal to v relácii Na telo s Michalom Kovačičom jej predseda Richard Sulík.

Podľa lídra strany ĽSNS Mariana Kotlebu budú najbližšie parlamentné voľby pre Slovensko a jeho budúcnosť kľúčové, pretože rozhodnú o tradičných hodnotách, alebo liberálnych. Sulík tiež v relácii potvrdil, že neúspešný prezidentský kandidát Róbert Mistrík nebude kandidovať za stranu SaS.

„My sme urobili všetko preto, aby sme sa dohodli a išli do volieb spoločne. Róbert Mistrík sa nebude v politike ďalej angažovať, aspoň tak mi to povedal. Bol ochotný sa vrátiť, ak by bola možnosť vzniku štvor- alebo päťkoalície. Bol by som rád, keby bol na kandidačnej listine, ale nebude,“ povedal Sulík.

Kotleba hovoril najmä o hodnotách v najbližších voľbách. „V ďalších voľbách sa rozhodne, ako bude Slovensko vyzerať. Či bude slovenské, alebo liberálne. Vedeli sme si predstaviť určitú spoluprácu s pánom Harabinom, ale dopadlo to zatiaľ tak, ako to dopadlo,“ uviedol Kotleba.

Viac o téme: SaSRichard SulíkĽSNSMarian Kotleba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu