Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

KORONAVÍRUS Ste arogantní, sebeckí a neohľaduplní! Predavačke v drogérii došla trpezlivosť, drsný odkaz Slovákom

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA – Koronavírus rovná sa masová panika a prázdne obchody? Hoci odborníci neustále upokojujú, že nie je dôvod brať potraviny a drogérie útokom, realita je, žiaľ, iná. Svedčí o tom aj zúfalé priznanie jednej z predavačiek v drogérii, na ktorej slová len tak ľahko nezabudnete.

Vaše tipy

Priznanie asistentky predaja zverejnila facebooková stránka Nekŕmte nás odpadom.

Čítajte aj: Hlavu hore, Slovensko! Anna má už po krk paniky z koronavírusu, ľudí vyzýva, aby sa tešili zo života

Ja už nevládzem. A myslím, že tisícky predavačiek na Slovensku taktiež. Každý len nadáva, akí sú ľudia nezodpovední a nech doma sedia na zadku. Tak prečo sa potom chodia biť o mydlá?

Ako vážne, robím v drogérii a nechápem naozaj, čo ľudia robia s toľkými čistiacimi prostriedkami doma. Neverím, že každý deň všetci dezinfikujú, umývajú byty. To sa v tom kúpete alebo čo?

A ďalšia vec, chodí nám teraz niekoľkonásobne viac tovaru, máme oveľa viac roboty a niekto je schopný nám 10 minút po otvorení prevádzky povedať, že ako je možné, že to ešte nemáme vyložené. Že ona si chce nakúpiť...

Vôbec nikto nepozerá na nás, že aj my sme ľudia, sme v kontakte s takým obrovským množstvom ľudí, ale nemôžeme proste ostať doma, lebo vy, chúďatká, by ste si potom nemali kde nakupovať.

Najviac ma však mrzí, že sa k nám správate, akoby sme boli stroje. Ste arogantní, sebeckí a neohľaduplní. Mali by ste sa nad sebou zamyslieť.

Viac o téme: NákupObchodDrogériaCOVID-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu