Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tesne pred referendom kampaň vrcholí: Košice zaplavili vulgárne bilbordy, FOTO v článku!

Košice Zobraziť galériu (2)
Košice (Zdroj: Miroslav Vacula)

KOŠICE - Referendová kampaň vrcholí, už najbližšiu sobotu môžeme rozhodnúť o osude našich rodín. Odpovedať budeme na tri otázky. Jedni agitujú potenciálnych voličov, aby zaškrtli trikrát áno, iní sú opačného názoru. V Košiciach sa objavilo viacero bilbordov, ktoré vyzývajú k druhej možnosti. Má ich byť až okolo 100.

Vaše tipy

Odvážny plagát vyzýva k neúčasti na blížiacom sa referende. Text "JBM Alianciu za RDN", hovorí za všetko. Ak na jednej strane mnoho jedincov, ale aj hnutí vyzýva všetkých oprávnených voličov, aby v sobotu pristúpili k volebným urnám a zaškrtli trikrát áno, počas celej predreferendovej kampane sa ozýva aj množstvo odporcov, ktorí hlásajú trikrát nie.

Na sociálnych sieťach stále pribúdajú komentáre, ale aj vtipné či priam drzé obrázky. Náš čitateľ zdokumentoval nasledovný bilbord, ktorý momentálne zdobí jeho sídlisko.

Za bilbordami má stáť skupina vplyvných podnikateľov, ktorí ale nechcú zverejniť svoju totožnosť. Na internete sa s rovnakým nápisom objavili aj tričká, ktoré si môžu odporcovia referenda zakúpiť.

Tesne pred referendom kampaň
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu