Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Referendová antikampaň terčom útoku: FOTO Kontroverzné bilbordy neprežili ani deň!

Bilbordy proti referendu sa niekomu stali tŕňom v oku Zobraziť galériu (4)
Bilbordy proti referendu sa niekomu stali tŕňom v oku (Zdroj: Facebook)

KOŠICE – Len čo v Košiciach nalepili desiatky bilbordov proti referendu, o pár hodín boli prelepené prázdnou tapetou. V sobotu Slovensko čaká referendum o rodine, ktoré ľudí rozdeľuje na dva prúdy. Bilbordy údajne prelepila tá istá reklamná agentúra, ktorá ich nalepila.

Za bilbordmi proti referendu mala stáť skupina vplyvných podnikateľov. Niektoré z nich, napríklad ten s nápisom JBM Alianciu za RDN, boli pre zástancov referenda zrejme neprípustné. Tí, ktorí chcú odluku cirkvi od štátu a 7. februára ostanú doma, sú pobúrení. Ako na Facebooku uvádza skupina Povedzme nie nezmyselnému referendu, včera sa Anton Chromík z Aliancie za rodinu vyjadril, že „nemá čas riešiť každú antikampaň.“

Referendová antikampaň terčom útoku:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

„Reklamná agentúra, ktorej bola zadaná bilbordová kampaň, svojvoľne bez upozornenia zadávateľa kampane začala prelepovaním (odstraňovaním) kampane, ktorú sama včera zrealizovala po riadnej objednávke zadávateľa. V priložených fotografiách sami vidíte, že ide o profesionálne prelepenie prázdnym bannerom. Zatiaľ sme našli štyri takto prelepené bannery v meste Košice a dohľadávame ďalšie,“ napísal na Facebook Dominik Smrek z iniciatívy proti referendu.

Referendová antikampaň terčom útoku:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

„Ja stále hovorím, že od mierumilovných kresťanov k masovo vraždiacim moslimom je iba pár rokov ‚správneho‛ kázania v kostoloch,“ napísal pod fotografie prelepených bilbordov na Facebook Pavol. „Násilie plodí násilie, takže neviem, čomu sa čudujete,“ zapojil sa do diskusie Kamil. „Vojna začala medzi ľuďmi, je mi z toho do plaču,“ dodala na Facebook Monika.

Referendová antikampaň terčom útoku:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu