Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Bitka na strednej: Študentky zošaleli a začali mlátiť spolužiačku!

Jedna zo sestier mláti spolužiačku
Jedna zo sestier mláti spolužiačku

CHICAGO - Video, ktoré sa nedávno objavilo na internete, vyvolalo búrlivú diskusiu na tému násilia na školách. Jeho aktérkami sú dve študentky, ktoré sa počas hodiny biológie pustili do svojej spolužiačky. Mlátili ju dovtedy, kým ich nezastavili bezpečnostní pracovníci.

Na záberoch spred dvoch týždňov vidno, ako sa Jillian Salgadová snaží brániť, proti sestrám s pevnejšou konštrukciou tela však nič nezmôže. Tie ju hádžu po triede istej chicagskej strednej školy ako keby bola špinavá handra. V jednom momente prichádza na scénu učiteľka, ktorá chce dievčatá od seba odtrhnúť, čo sa jej nepodarí. Na pomoc preto musela zavolať bezpečnostnú stráž.

"Úplne zošaleli. Pustili sa do nej a mlátili ju hlava nehlava," povedala Jillianina kamarátka. Príliš ju to však neprekvapuje, lebo k podobným násilnostiam vraj na ich škole dochádza každý deň.

Bitku nafilmoval na mobilný telefón jeden zo žiakov, za čo mu je matka obete veľmi vďačná. "Dokazuje to, že situácia je vážnejšia, ako si mnohí myslia. Tieto veci sa konečne musia začať riešiť," povedala Maria Salgadová.

Útočníčky, ktorými boli dve sestry, zo školy okamžite vylúčili. Hovorkyňa Roger C. Sullivan High School Marielle Sainvilusová uviedla, že "bezpečnosť študentov je iu nich na prvom  mieste a urobia všetko pre to, aby škola bola bezpečným miestom pre výuku."

Bitka školáčok

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu