Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Už se perou: Otcovia si dali na hubu na detskom zápase, kvôli hudbe!

Už sú v sebe
Už sú v sebe (Zdroj: YouTube)

COLUMBUS - Rodičia sa zvyknú niekedy správať horšie ako ich vlastní potomkovia. Z času na čas sa to naplno prejaví na detských športových zápasoch, kde dajú voľný priechod svojim emóciám. Od nich je k slovnej prestrelke či dokonca fyzickej potýčke už len krok. Naposledy sa dostali do sporu dvaja otcovia v americkom Columbuse.

Príčinou ich hádky bola hlasná hudba. Iram King (36) po zápase okresov Northern a Harris na detskom šampionáte povedal Charlesovi Davidsonovi, aby si stlmil prehrávač. Jeho požiadavka stačila na to, aby si obaja muži začali nadávať. Krátko nato do zvady zapojili aj svoje päste.

Rozzúrených otcov nedokázali od seba odtrhnúť ani ostatní rodičia a okoloidúci. Do súboja sa navyše niektorí z nich sami zapojili. V jednej chvíli sa ozvalo jedno duchaprítomné dieťa, že by sa mala zavolať polícia.

"Keď sme dorazili na miesto, už to nebolo také zlé. Keďže všade naokolo boli deti, nechceli sme nikoho zatýkať. Niečo sme ale urobiť museli, aby si dotyční uvedomili, že ich správanie bolo úplne nevhodné," uviedol Mark Starling z miestnej polície. Dvom ľuďom preto strážnici nasadili putá a Kinga a Davidsona obvinili z narušovania verejného poriadku.

"Je to veľmi trápne, zahanbili oba tímy aj celý Columbus. Nič odpornejšie som za tie roky vedenia ligy nevidel," povedal prezident a usporiadateľ detského bejzbalového šampionátu Little League Rick Chadwick, ktorý sa po zápase práve chystal odovzdať deťom medaily.

Otcovia sa pobili na zápase svojich detí

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu