Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Študent dal na "držku" učiteľovi: Pobili sa kvôli čipsom!

A už sú v sebe Zobraziť galériu (2)
A už sú v sebe (Zdroj: YouTube)

LAFAYETTE - Vzťahy študentov a učiteľov môžu byť veľmi komplikované. Na jednej z amerických stredných škôl v Indiane v tomto týždni dokonca vyústili v bitku. Potýčku spolužiaka so zástupcom riaditeľa na chodbe školy natočil mobilom jeden zo študentov. Dôvodom boli zemiakové lupienky!

Čakanie na vyučovanie v pondelok okolo ôsmej hodiny ráno vyústilo na Jeffersonovej strednej škole v Lafayette vo veľmi nepríjemný incident. Študenti sa ako obvykle zhromaždili pri knižnici a členovia učiteľského zboru na nich dohliadali. Keď tu zrazu pristál na hlave zástupcu riaditeľa Rogera Francisa vrecúško zemiakových lupienkov.

Pedagóg sa okamžite snažil zistiť, odkiaľ prileteli. Sedemnásťročného študenta, ktorého podozrieval, vyzval, aby s ním šiel do kancelárie. Mladík ale údajne vzdoroval. Francis ho teda schmatol za lakeť a snažil sa ho odviesť, ten sa však bránil a na zástupcu zaútočil.

Študent dal na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Do sporu sa priplietol ešte prizerajúci učiteľ Tim Hollendonner. Nakoniec všetci traja skončili na zemi. Naspodku ležal Francis a na ňom útočiaci študent, ktorého sa zase snažil spacifikovať Hollendonner.

Nikto sa našťastie počas potýčky nezranil, jeden z pedagógov iba utŕžil zopár škrabancov na nose a na ruke. Riaditeľ školy preskúmal videozáznam a je presvedčený o tom, že jeho zamestnanci urobili presne to, čo v danej situácii bolo treba. "Záznam bezpečnostnej kamery na chodbe školy odhalil, ako niekto skutočne hodil zemiakové lupienky, ktoré trafili zástupcu riaditeľa do hlavy. Teraz skúmame, či išlo o zámer alebo nie. Študent bol každopádne dočasne vylúčený, než padne definitívne rozhodnutie o jeho prípadnom treste," povedal školský inšpektor Ed Eiler.

Vinníka údajne zatkli a teraz v špecializovanom ústave pre mládež čaká na disciplinárne konanie. Jeho priatelia ale stoja za ním, podľa nich išlo zrejme o veľké nedorozumenie.

"Bol to omyl, skrátka tie zemiačiky len vyhodil a náhodou trafili zástupcu do hlavy. Nie je to fér. Poznám ho od šiestej triedy, nie je to žiadny výtržník,"
obhajoval svojho kamaráta Gabriel Gualjahara.

Bitka študenta a učiteľov

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu