Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zavraždená Saška mohla žiť: Afričan mal hroziť smrťou aj bývalej frajerke!

Dvojica na párty v klube Alibaba Zobraziť galériu (4)
Dvojica na párty v klube Alibaba

BRATISLAVA - Študent, raper aj tanečník. Takýto bol navonok Angolčan Daniel Manuel Seque (32), ktorý mal v pondelok brutálne dobodať krásnu mladú Bratislavčanku Sašku (26). Krátko predtým dostal údajne kopačky. Podľa našich informácií sa mal po rozchode správať agresívne aj v minulosti!

Seque bol v nočnej Bratislave "známou firmou." Častokrát sa ukazoval na rôznych akciách v kluboch i diskotékach. Ako člen latino komunity tancoval salsu i angolský národný tanec kizomba.

Študoval na prírodovedeckej fakulte a ako tému bakalárskej prace si zvolil africké nerasty. V roku 2007 dokonca dostal niekoľkotisícové štipendium za reprezentáciu školy. Mal aj herecké ambície. Pred niekoľkými mesiacmi sa "blysol" ako svedok v seriáli TV Joj Súdna Sieň. Televízia má diel Cudzinec reprízovať už 19. septembra. Či to po zverejnení kauzy spraví, je otázne.

Angolčan žil na Slovensku už dlho. S blondínkou Saškou mali tvoriť pár už niekoľko rokov. Jej otec však o ich vzťahu nevedel. O Danielovej existencii len tušil, Saška totiž občas doniesla kvety a prezradila, že ich má od ctiteľa.

Ak bol naozaj dôvodom vraždy jeho porozchodový amok, existuje niekoľko ľudí, ktorých to až tak neprekvapilo. Podľa našich informácií totiž vyčíňal aj po tom, ako sa s ním rozišla Saškina predchodkyňa.

Seque mal hroziť, že jej ublíži. Situácia vyvrcholila trestným oznámením, ktorým sa malo vydesené dievča brániť pred agresívnym expartnerom. Nakoniec malo veľké šťastie. Policajná hovorkyňa Petra Hrášková sa odmietla vyjadriť ku Sequeho násilnej minulosti. "Polícia poskytuje informácie k prípadom a nie ku konkrétnym osobám," uviedla.

Čo sa vlastne na začiatku týždňa stalo? Tesne predpoludním mal do budovy stredoškolských internátov na Račianskej ulici prísť veľký muž čiernej pleti. Vyšiel až na poschodie, kde sídli firma Saškinho otca.

Spočiatku nič nenasvedčovalo tomu, že sa schyľuje k tragédii. Odrazu však svedkovia počuli vydesený ženský krik aj mužský hlas. Na medziposchodí objavili telo mladej Bratislavčanky v kaluži krvi. Na tele mala niekoľko bodných rán a minimálne jedna z nich bola smrteľná.

Seque mal po otrasnom čine vybehnúť z budovy, zahodiť krvaný nôž a rozbehnúť sa k neďalekej železničnej trati. Vyliezol na jeden zo stožiarov s vysokým napätím a zahynul bolestnou smrťou. Zaživa ho spálil elektrický prúd. Či išlo o samovraždu sa stále nevie. Polícia je na vyjadrenia skúpa. Informovala, že Saškinu smrť predbežne vyšetruje ako zabitie. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu