Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Toto je údajný vrah mladej Bratislavčanky: Hral v seriáli Jojky!

Daniel Manuel Seque, študent, herec, vrah?! Zobraziť galériu (5)
Daniel Manuel Seque, študent, herec, vrah?!

BRATISLAVA - Pondelňajšiu brutálnu vraždu Alexandry Perinajovej (26) má mať podľa našich informácií na svedomí Angolčan Daniel Manuel Seque (32). Afričan študoval v Bratislave prírodné vedy a čo je paradoxné, hral v jojkárskej Súdnej sieni. Jeho úloha? Svedok v príbehu o cudzincovi, ktorý zničí život mladej Slovenke!

Epizódu má televízia dokonca onedlho reprízovať. Odvysiela ju 19. septembra pod názvom Cudzinec. Pôvodne mohli vraha diváci vidieť na obrazovke už v máji. Mladá vysokoškoláčka Daniela sa v nej zamiluje do afrického študenta. Dvojica splodí dieťa a zoberie sa. Afričan sa však zľakne, k dvojici sa nepriznáva a celú vec rieši súd.

Skutočnosť však bola oveľa krutejšia! Zaľúbený Seque mal o šesť rokov mladšej Bratislavčanke strpčovať život. V pondelok mal za ňou prísť do areálu stredoškolských internátov na Račianskej ulici, kde sídli firma jej otca.

Dievča tu údajne napadol a začal bodať do brucha i hrude. Jedna z rán zasiahla srdce a pre Sašku bola smrteľná. Afričan sa po čine rozbehol preč, smerom na Hrušovskú ulicu. Do blízkeho žľabu zahodil zakrvavený nôž a utekal ku niekoľko sto metrov vzdialenej trati.

Tu sa zo zatiaľ neznámych dôvodov rozhodol vyliezť na stĺp elektrického napätia. Vo výške niekoľkých metrov ho však zasiahol a spálil prúd. Zatiaľ sa nevie, či išlo o samovraždu.

Seque študoval na Prírodovedeckej fakulte UK Mineralógiu a petrológiu. V roku 2007 dokonca dostal niekoľkotisícové štipendium za "reprezentáciu fakulty".

Z hroznej udalosti je v šoku aj bratislavská latino komunita, ku ktorej obaja patrili. V pondelok sa rozhodli kvôli nej zrušiť kurzy tanca. Saškini priatelia a kamaráti si cez Facebook vymieňajú sústrastné odkazy a nikto nevie pochopiť, ako sa takáto shakespearovská tragédia mohla odohrať.

Polícia, ktorá prípad vyšetruje ako obzvlášť závažnú vraždu, je na informácie tradične skúpa. Nepotvrdila ani to, či Afričanova smrť súvisí s Alexandrinou vraždou. "Možná súvislosť týchto dvoch skutkov a ich okolnosti sú predmetom vyšetrovania," dodala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu