Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Afričan mal vraždiť v bratislavskej škole, o chvíľu sám zahynul!

Mužovo zhorené telo ležalo asi 200 metrov od školy Zobraziť galériu (6)
Mužovo zhorené telo ležalo asi 200 metrov od školy

BRATISLAVA - Bratislavskou Račianskou ulicou dnes predpoludním otriasla brutálna vražda. Podľa prvých informácií ju má mať na svedomí Daniel (32) z Angoly, ktorý v internátoch strednej školy polygrafickej dobodal svoju lásku, Bratislavčanku Alexandru (26). Po hroznom čine vyliezol na elektrický stĺp, kde zomrel!

Ako uviedol portál TV Joj, žene až 15-krát bodol do tela. Väčšina rán smerovala do brucha, jedna z nich však zasiahla srdce a bola smrteľná.

Vrah nechal svoju obeť v kaluži krvi, vybehol z budovy a ušiel smerom na Hrušovskú ulicu. Údajne potom vyliezol na stĺp elekrického vedenia a sám zahynul. Nevie sa, či išlo o vedomú samovraždu.

Policajti sú na mieste a prípad vyšetrujú ako obzvlášť závažnú vraždu. Podarilo sa im nájsť nôž, ktorým sa pravdepodobne vraždilo.

K tomu, ako Afričanova smrť súvisí s Alexandrinou vraždou, sa podrobnejšie nevyjadrili. "Možná súvislosť týchto dvoch skutkov a ich okolnosti sú predmetom vyšetrovania," dodala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková. 

Tragickú udalosť pre Topky potvrdil aj riaditeľ SOŠ Ladislav Kováč. "Áno, môžem však len povedať, že sa vraždilo v priestoroch internátu," uviedol. Nevedel uviesť ani to, či išlo o jednu z jeho zamestnankýň, či o niektorú zo študentiek. Polícia s ním totiž odmietla komunikovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu