Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

To sú ale melóny! Katie, veď ty si hotová vesmírna šľapka!

Katie Price vyvetrala silikóny v megavýstrihu Zobraziť galériu (12)
Katie Price vyvetrala silikóny v megavýstrihu

LONDÝN – Ukázala ich takmer celé! To, že britská sexbomba Katie Price vystavuje svoje vnady na obdiv pri každej príležitosti, nie je nijakým tajomstvom. Naposledy však bola už opäť doslova na smiech – v striebornom overale totiž žiarila ako z inej dimenzie... Poriadne prsnatej!

Vyčačkaná od hlavy po päty! Ak niekto zo šoubiznisu vie, ako sa stať zakaždým neprehliadnuteľnou, tak je to zaručene podnikavá tridsiatnička prezývaná Jordan. Jej snaha byť v stredobode pozornosti za každú cenu však už začína vyznievať naozaj trápne. Katie sa totiž dokáže „vyfintiť“ ako gumená Anča aj pri takej bezvýznamnej záležitosti, akou je prezentácia iPodu!

Nablýskaná, s množstvom flitrov a ružových srdiečok! S takýmto gýčovým imidžom tmavovláska cez víkend už opäť „poctivo“ zarábala. V obtiahnutom striebornom outfite a s korunkou z moderných prehrávačov hudby totiž robila, čo bolo v jej silách – veď novinka s motýlikmi a hviezdičkami pochádza z jej návrhárskej dielne. A kvôli takému predaju sa už oplatí hoci aj zosmiešniť!

 To, že Jordan vyzerala ako z nevydareného maškarného plesu, si súdiac podľa jej slov dobre uvedomovala: „Dali sme mi prehrávače Nano ako náušnice a niekto sa spýtal ‚Nie je to príliš?‘ A ja som mu kontrovala: ‚Videli ste zvyšok? To je môj doteraz najuletenejší outfit‘!“ Zdá sa však, že byť za silikónovú bábku jej celkom vyhovuje – núdzu o párty s obnaženým poprsím totiž zatiaľ rozhodne nemá.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu