Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Zo žiadanej modelky plastiková pohroma: Kačací zobák a vrchol nevkusu!

Katie Price sa mení na botoxovú kráľovnú s kačacími perami. Zobraziť galériu (16)
Katie Price sa mení na botoxovú kráľovnú s kačacími perami. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Tá sa ale doriadila! Hoci Katie Price (35) prezývaná Jordan nikdy nepatrila k naturálnym krásaviciam, jej láska k plastickej chirurgii začína vyrážať dych. Nedávno sa totiž predvádzala s tvárou, ktorej dominovali pery v štýle kačacieho zobáka. A aby toho nebolo málo, modelka sa navliekla do otrasného outfitu.

Mení sa na nepoznanie! Ešte pred niekoľkými rokmi Katie Price pútala pozornosť svojou superštíhlou figúrou a silikónovými prednosťami veľkosti XXL, vďaka ktorým striedala jedno provokatívne fotenie za druhým. Dnes sa však venuje predovšetkým podnikateľským aktivitám a vyznieva pritom čoraz bizarnejšie. Tento týždeň uvádzala na trh svoj nový parfum s imidžom, nad ktorým zostáva rozum stáť.

Jordan si to na vlastnú promoakciu namierila v kostýme vytvarovanom do obrovských nafúknutých pier. Tie síce mali evokovať názov parfumu – Kissable, no tmavovláska pri jeho propagovaní vyzerala, akoby chcela ušetriť na platenom maskotovi. Do popredia navyše pretlačila aj vlastné pery, ktoré zvýraznila sýtočerveným rúžom. Tie však vďaka početným zákrokom už pripomínajú nevábny kačací zobák a modelkina botoxová tvár má od pôvodných čŕt na míle ďaleko.

Katie si nevábny kostým navliekla aj preto, aby zakryla svoje rastúce tehotenské bruško. V médiách sa dokonca nedávno priznala, že ručička váhy jej vyskočila už na 70 kíl, čo však nie je výsledkom prejedania sa. Exmanželka speváka Petera Andreho totiž možno pod srdcom nenosí len jeden prírastok do rodiny. „Existuje dôvod, prečo je moje bruško také veľké,“ naznačila v interview pre Digital Spy. A ako sa jej nosil otrasný predvádzací outfit? „Cítim sa veľmi pohodlne, aj keď to tak nevyzerá,“ reagovala na otázku denníka The Sun. Svojská tehuľka je tak so sebou očividne spokojná na maximum.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu