Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Nechutná Jessica Simpson: Ani len zuby si neumýva!

Jessica Simpson Zobraziť galériu (9)
Jessica Simpson

LOS ANGELES – Pojem ústna hygiena jej veľa nehovorí! Americká speváčka Jessica Simpson (29) sa v nedávnom rozhovore priznala, že čisteniu zubov práve veľkú pozornosť nevenuje. Z úst jej zatiaľ síce nepáchne, no zubnú kefku do rúk len tak nechytí. Veď má predsa rukávy!

Šokujúce tajomstvo odhalené! Hoci má Jessica momentálne žiarivo biely úsmev, pri svojich zvrátených predstavách o zubnej starostlivosti si ho zrejme dlho neužije. V interview pre hudobný server iheartradio.com totiž prezradila, že baktérie žijúce v ústach zvykne spláchnuť iba značkovou ústnou vodou. A tým je pre ňu dentálna hygiena vybavená!

„Nečistím si zuby,“ vyhŕkla hudobná hviezda pred kamerou a s výbuchom smiechu dodala: „Nie, vážne!“ Aby si však fanúšikovia nemysleli, že diva jej formátu sa znížila na úroveň „humusákov“, pre vysvetlenie ešte dodala: „Používam iba Listerine (ústna voda, pozn. redaktora). A niekedy aj svoj sveter.“ To už ale aj gestom naznačila, že svetrom alebo hocičím, čo má práve oblečené, si svoj chrup jednoducho vydrhne a vyleští. Takmer ako v stredoveku!

Podivné praktiky a návyky blonďavej speváčky pochádzajú zrejme ešte z jej útleho detstva. Ako sa sama posťažovala, dodnes miluje všetko vyprážané, pretože takto nezdravo sa stravuje odmalička: „Vyrastať v Texase pre mňa znamenalo, že ryby sa jedia ako vyprážané rybie prsty. Naozaj sme neboli najzdravší ľudia. Mama ma nenútila jesť zdravo.“ Žeby však Jessicu nepriučila aspoň tomu, ako sa poriadne starať o zúbky?!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu